The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Барселона-23.02

Europa League
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ

Την περασμένη εβδομάδα, ίσως το πιο εντυπωσιακό γεγονός στην ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν ήταν η έναρξη των πλέι οφ του Champions League. Πιο ενδιαφέρον είχε στο Καμπ Νόου, όπου στο Γιουρόπα Λιγκ συναντήθηκαν ιστορικοί γίγαντες από την Καταλονία και την Αγγλία. Τώρα θα υπάρξει «απάντηση» μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα. Ποιος θα κερδίσει στο Ολντ Τράφορντ; Οι αναλυτές του ιστότοπου έχουν αναπτύξει μια πρόβλεψη και μια ανακοίνωση για τον πιο αναμενόμενο αγώνα στις 23 Φεβρουαρίου 2023.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάζεται να παίξει σε πολύ σφιχτό πρόγραμμα
Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να επιστρέψουν στο Champions League αυτή τη σεζόν. Επιπλέον, υπάρχει κάθε λόγος να τερματίσουν την κλήρωση στην 3η θέση, δείχνουν πολύ αξιοπρεπή αποτελέσματα στην Premier League τον χειμώνα. Αυτό παρά το γεγονός ότι την ίδια στιγμή οι παίκτες του Χαγκ έπρεπε να παίξουν σε άλλα τουρνουά. Υπήρχε, φυσικά, ένας τεράστιος πειρασμός να απαλλαγούν τουλάχιστον από το Europa League. Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη ο Ολλανδός έβγαλε στο γήπεδο μια αρκετά έτοιμη για μάχη σύνθεση. Και κέρδισε 2-2 στο Καμπ Νου.
Η Μπαρτσελόνα θέλει ξεκάθαρα να κάνει τη σεζόν όχι απλώς επιτυχημένη, αλλά όσο το δυνατόν πιο θριαμβευτική
Οι «μπλαουγκράνα», φυσικά, δεν είναι ιδανικοί. Δεν είναι τυχαίο που δεν παίζουν στο Champions League τώρα. Εκεί, όλα τελείωσαν και πάλι με την 3η θέση στην τετράδα (το 2022 έχασαν ξανά το δικαίωμα να παίξουν στα πλέι οφ από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ, αυτή τη φορά, από την Ίντερ), και τον υποβιβασμό σε λιγότερο βαθμολογημένο τουρνουά. Από την άλλη πλευρά, ο Τσάβι πήρε τελικά τον τίτλο στην πατρίδα του ως προπονητής – το Σούπερ Καπ. Επιπλέον, οι παίκτες του οδηγούν με αυτοπεποίθηση στην Πριμέρα. Υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσουν κάποιο «τρεμπλ», ή ακόμα και «τετραπλό», προσθέτοντας ένα κύπελλο ή, ιδανικά, το Γιουρόπα Λιγκ. Και εντός έδρας με τους Βρετανούς βγήκε η βάση. Μόνο που στο Καμπ Νου όλα τελείωσαν με 2:2, και τώρα πρέπει να νικήσουν εντός έδρας.
Προηγούμενοι αγώνες
Πριν από αυτή την ισοπαλία, η Μπαρτσελόνα είχε 4 σερί νίκες σε επίσημους αγώνες στο Champions League.
Πρόβλεψη
Τα κλαμπ είναι εν κινήσει και πάλι δεν πρέπει να είναι βαρετά. Ποντάρουμε στο «over 2,5» (απόδοση 1,9).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *