The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μίντλεσμπρο: προγνωστικά για στοίχημα

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 30: Harry Maguire of Manchester United applauds fans following their sides victory after the Premier League match between Manchester United and Burnley at Old Trafford on December 30, 2021 in Manchester, England. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Κύπελλο Αγγλίας – Τέταρτος γύρος

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Στην Αγγλία δεν βιάζονται να επιστρέψουν στους αγώνες της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Μόνο 1 αγώνας θα διεξαχθεί εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο, μεταξύ Μπέρνλι και Γουότφορντ. Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στο Κύπελλο. Η πρώτη που θα παίξει το βράδυ της Παρασκευής θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα φιλοξενήσει τη Μίντλεσμπρο. Θα κάνουν κάτι οι φιλοξενούμενοι στο Old Trafford;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψει μέχρι τέλους για να σώσει τη σεζόν

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ξεκίνησαν τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά με τρόπαια στο μυαλό τους και σχέδια να επιστρέψουν επιτέλους το στάτους Νο. 1 στην Αγγλία. Τώρα, όμως, έπρεπε να τα «αλλάξουν» τα πάντα και τώρα είναι σημαντικό, έχοντας ήδη ανέβει στην 4η θέση της Premier League, να τη διατηρήσουν. Πιο ψηλά, φαίνεται, δε θα ανέβουν, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι είναι πολύ δυνατές, για να μην αναφέρουμε τη Σίτι. Και ο Ράνγκνικ και οι παίκτες του είναι ήδη πολύ ασταθείς. Βέβαια κέρδισαν και τους δύο τελευταίους αγώνες. Είναι αξιοπερίεργο ότι, εκεί που έπρεπε να προσθέσουν, στο χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε τους παίκτες να φύγουν. Ακόμα κι αν μιλάμε για τα αστέρια του επιπέδου του Μαρσιάλ.

Η Μίντλεσμπρο θα σκεφτεί περισσότερο τους στόχους στο πρωτάθλημα

Οι «Rivermen» γενικώς πέρασαν άλλη μια μέση, «γκρίζα» σεζόν, κινδυνεύοντας να τερματίσουν πολύ χαμηλότερα ακόμη και από την τελευταία 10η θέση της κλήρωσης του 2020/2021. Αλλά μετά από ένα αποτυχημένο ξεκίνημα, αποφασίστηκε να ποντάρουν στον Chris Wilder. Ο θρύλος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, δείχνει ότι μπορεί να είναι χρήσιμος σε άλλους συλλόγους. Μαζί του, επίσης, έπρεπε να περιμένουν δύο αγώνες για τα αποτελέσματα, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, αλλά στη συνέχεια η Μίντλεσμπρο άρχισε να μοιάζει πραγματικός διεκδικητής για τις πρώτες θέσεις. Ίσως να μην είναι πλέον εφικτή η κατάκτηση της πρώτης ή δεύτερης θέσης, ήταν πολύ μεγάλη απόσταση «στην αρχή» της εργασίας του νέου προπονητή. Όμως, κερδίζοντας τη μερίδα του λέοντος των αγώνων υπό τον νέο τεχνικό, η ομάδα πλησίασε την πρώτη 6άδα. Παράλληλα, υπήρξε και νίκη στο κύπελλο, ωστόσο, μόλις 3-2, με την Μάνσφιλντ από τη League 2, σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μίντλεσμπρο κέρδισε τελευταία φορά το 2005. Έκτοτε, έχουν γίνει 13 αγώνες και οι περισσότεροι έληξαν με νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συμπεριλαμβανομένων των 2-1 και 3-1 τη σεζόν 2016/2017, όταν οι Rivermen έπαιξαν για τελευταία φορά στην Premier League.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο δυνατή και παίζει εντός έδρας. Μπορείτε λοιπόν να ποντάρετε στη νίκη της με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *