The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Милан-11.03b

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Το Europa League θεωρείται τουρνουά με χαμηλότερη κατάταξη και πιο αδύναμο από το Champions League. Ωστόσο στον γύρο των 16 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν θα παίξουν, πραγματικοί θρύλοι που έχουν μια καλή σεζόν στα πρωταθλήματά τους. Ποιος θα κερδίσει στο Old Trafford;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να εκπλήξει ευχάριστα την παραμονή των 16

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ότι μπορούν ακόμα να είναι πραγματικοί αντίπαλοι για την Σίτι. Ακόμα κι αν όχι για μεγάλη απόσταση, ακόμη και μετά τη νίκη η διαφορά μεταξύ των ομάδων αποτελεί 11 βαθμούς. Αλλά ένα τέτοιο παιχνίδι σίγουρα θα εμπνεύσει, ειδικά επειδή στους «πόλεις» διέκοψαν νικηφόρο σερί διάρκειας 21 αγώνων. Ένα άλλο ερώτημα είναι ποιο αντίκτυπο θα έχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Θα έχουν χρόνο να ανακάμψουν μετά από τόσο έντονη νίκη. Επιπλέον, ο Σόλσκιερ δεν είναι τυχερός στην κλήρωση. Στο Champions League ο υποβιβασμός οφειλόταν σε πολύ δύσκολο όμιλο, με τους ΡΜ Λειψίας και ΠΣΖ, στους 32 έπεσαν πάνω στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ωστόσο, μ’ αυτούς όλα αποφασίστηκαν στην πρώτη συνάντηση, με νίκη 4:0.

Η Μίλαν πρέπει να δώσει προτεραιότητα

Οι «ερυθρόμαυροι» δεν έχουν αρκετή δύναμη για να τελειώσει τη σεζόν. Αυτό έγινε αισθητό ήδη το χειμώνα και όλοι συζητούν για το αν θα αντέξουν τουλάχιστον για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Serie A. Ωστόσο, ακόμη και χωρίς τους Ibrahimovic, Chalhanoglu και Mandzhukich, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την ισχυρή Βερόνα εκτός έδρας. Ωστόσο, είναι απίθανο να καταστεί δυνατή η επιβολή πραγματικού αγώνα για το «Scudetto» στην γειτονική Ίντερ. Ίσως τώρα ο Stefano Pioli και οι παίκτες του να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο Europa League; Αρκετές φορές εκεί, το ιταλικό γκραντ ήταν στα πρόθυρα αποκλεισμού από το τουρνουά. Ήδη στα προκριματικά του η Μίλαν, μόνο σε μια παρατεταμένη διαδικασία των πέναλτι, πέρασε τη Rio Ave. Και στους 32 τους βοήθησε ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σημειώθηκαν ισοπαλίες με τον Ερυθρό Αστέρα τόσο στη Σερβία όσο και στο Σαν Σίρο, αλλά στο Βελιγράδι ήταν 2-2, ενώ στην Ιταλία 1-1. Το αποτέλεσμα είχε ήδη καθιερωθεί μέχρι το 24ο λεπτό, και τα «αστέρια» μέχρι την τελευταία διεκδικούσαν νίκη εκτός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2005 η Μίλαν νίκησε τους Βρετανούς και τις δύο φορές. Δύο χρόνια αργότερα, στον ημιτελικό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3-2 εντός έδρας, αλλά ηττήθηκε στο Σαν Σίρο. Κατάφεραν να εκδικηθούν το 2010, κερδίζοντας και στους δύο αγώνες στους 16.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει εντός έδρας και φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερο το τουρνουά, η Μίλαν δίνει προτεραιότητα στη Σέριε Α. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των «κόκκινων διάβολων» (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *