The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-МанчестерСити-06.01b

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Στο δεύτερο χρονολογικά ημιτελικό του Κύπελλο Αγγλικών Λιγκ θα συναντηθούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από μια θαμπή αρχή της σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε εντυπωσιακή κίνηση, χάρη στην οποία ήρθε κοντά στον ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ. Επίσης στο Λιγκ Καπ οι «κόκκινοι διάβολοι» τα πάνε πολύ καλά. Εκεί πέρασαν με επιτυχία τα εμπόδια υπό τη μορφή των Λούτον (3:0), Μπράιτον (3:0) και Έβερτον (2:0).

Μάντσεστερ Σίτι

Ταυτόχρονα, τα θύματα της Μάντσεστερ Σίτι ήταν Μπόρνμουθ (2:1), Μπέρνλι (3:0) και Άρσεναλ (4:1). Όπως κι οι γείτονές τους από την πόλη, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν ξεκίνησαν τέλεια την καινούρια εκστρατεία. Ωστόσο, μετά από μια σίγουρη νίκη 3:1 εναντίον της Τσέλσι, ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Σε αυτήν την περίπτωση, οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν περισσότερο στη Σίτι, αλλά τον τελευταίο καιρό η Γιουνάιτεντ έμαθε να μην χάνει στο ντέρμπι. Πιστεύω ότι η προσωπική συνάντηση των Μανκούνιας μεγιστάνων θα διεξαχθεί σε μια σκληρή πάλη και δεν θα μας ευχαριστήσει με υπερβολική βαθμολογία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Βαλένθια δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *