The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-ManchesterCity-08.03b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 8 Μαρτίου, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Στην Αγγλία το μερίδιο του λέοντος των αγώνων θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακά το Σάββατο. Αλλά, σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική, κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον μένει για την Κυριακή. Αυτή τη φορά την Κυριακή θα κορυφωθεί με ένα από τα καλύτερα ντέρμπι της Αγγλίας – η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συναντηθεί με την Μάντσεστερ Σίτι στο Old Trafford. Θα μπορέσει ο Σόλσκιερ να σκεφτεί πώς να κρατήσει πίσω τα αστέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα; Η πρόβλεψη για τον κύριο αγώνα στις 8 Μαρτίου 2020 είναι ήδη έτοιμη στον ιστότοπό μας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τα προβλήματα του γείτονα

Οι Μανκούνιοι δεν παίζουν στο Champions League αυτή τη στιγμή. Για αυτό τον φιλόδοξο σύλλογο είναι εξαιρετικά σημαντικό να διορθώσει αυτό το πράγμα, επειδή χωρίς τα κύρια ευρωπαϊκά τουρνουά πέφτουν τα έσοδα και είναι δύσκολο να προσελκύσεις καλούς παίκτες. Τώρα για την επιστροφή η 5η θέση είναι αρκετή και σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου οι «κόκκινοι διάβολοι» κρατιούνται ακριβώς εκεί. Είναι αλήθεια ότι με την Έβερτον πριν από μια εβδομάδα δεν τα πήγαν περίφημα. Ο Νταβίντ ντε Χέα έσφαλλε ξανά, φαίνεται ότι εάν ο Ισπανός έπαιζε στον Φρανκ Λάμπαρντ, θα είχε εγκατασταθεί στον πάγκο, επειδή έχει έναν αριθμό ρεκόρ λαθών που οδήγησαν άμεσα σε γκολ στόχους στο τέρμα του. Γενικώς όμως η ενδεκάδα του Σόλσκιερ βρίσκεται τώρα σε άνοδο, σημείωσαν 8 βαθμούς στους τελευταίους 4 γύρους της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι σημαντικό ότι ο Μπρούνο Φερνάντες άρχισε να προσφέρει μέγιστα οφέλη αμέσως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη ξεχάσει τον Πογκμπά, ο οποίος δεν μπορεί με τίποτε να ολοκληρώσει την αποκατάστασή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι αξίζει ένα χτύπημα

Οι «πολίτες» άσκησαν έφεση για την απόφαση της UEFA για διετή αποβολή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αν και κανείς δεν πιστεύει στην επιτυχία, παρά τη συμμετοχή των καλύτερων δικηγόρων, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφεραν να βρουν το κίνητρο για να συνεχίσουν να παίζουν σοβαρά και τώρα. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα πήρε άλλο ένα τρόπαιο, κερδίζοντας την Άστον Βίλα στον τελικό του Λιγκ Καπ. Πριν από αυτό ο Πεπ βρήκε τρόπο να κερδίσει ισχυρή νίκη στο Champions League επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Santiago Bernabeu. Στην Πρέμιερ Λιγκ, φαίνεται, ότι κατάφεραν ολοκληρωτικώς να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση μετά τη νίκη στη προσωπική συνάντηση με τον μοναδικό ανταγωνιστή, Λέστερ. Αλλά η Λίβερπουλ είναι ήδη απλησίαστη, αν και έχασε.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 4 αγώνες στο «ντέρμπι του Μάντσεστερ» κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Το 2020 οι σύλλογοι κατάφεραν να παίξουν ήδη δύο φορές, στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Με διαφορά τερμάτων προχώρησε η ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πρόβλεψη

Η τελευταία συνάντηση ήταν υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά αυτό φαίνεται σαν έκπληξη. Ήρθε η ώρα για τους «πολίτες» να πάρουν εκδίκηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *