The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λιντς: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Рединг-28.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ
Στις 8 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Πρέμιερ Λιγκ, μιλάμε για τον αναβληθέντα αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι αναλυτές μας.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι αποκτούν αυτοπεποίθηση
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια δύσκολη σεζόν, αν και ο σύλλογος είναι σαφώς σε ανοδική πορεία αυτή τη στιγμή. Κατάφεραν να λύσουν πολλά προβλήματα: την ένταση στα αποδυτήρια, τη σύγκρουση με τον Ρονάλντο, άρχισαν να πετυχαίνουν αποτελέσματα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ήδη εδραιωθεί σταθερά στην πρώτη 4άδα, καθώς είναι τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ακόμα μακριά από τη μάχη για το τίτλο στο πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά από την πρώτη Άρσεναλ είναι 8 βαθμοί, και οι Λονδρέζοι έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι, αλλά μπορούν άνετα να φτάσουν τη δεύτερη Mancity, θέλουν μόνο τρεις βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, σε έναν δύσκολο αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στην έδρα της την Κρίσταλ Πάλας – 2:1, έπρεπε να τελειώσει τον αγώνα χωρίς τον Κασεμίρο, ο οποίος αποβλήθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Για διάφορους λόγους, πέντε παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση.
Τα «παγώνια» προσπαθούν να σώσουν τη θέση
Η Λιντς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι ένα βήμα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι 17οι, μπροστά από την Έβερτον μόνο σε επιπλέον δείκτες, ενώ υπάρχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε εκτός έδρας από έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές της Νότιγχαμ Φόρεστ 0:1. Μετά την αποτυχία, η διοίκηση απέλυσε τον προπονητή Jesse Marsh, πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τον Carlos Corberan, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στη Λιντς ως βοηθός του Marcelo Bielsa και τώρα είναι προπονητής της Γουέστ Μπρόμιτς. Συνολικά η ομάδα έχει να κερδίσει σε επτά σερί συναντήσεις πρωταθλήματος. Πέντε παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες την περασμένη σεζόν έπαιξαν δύο ματς, σε κάθε έναν από τους οποίους σημειώθηκαν έξι γκολ, και στις δύο περιπτώσεις τη νίκη πανηγύρισε η Μάντσεστερ – 5:1 εντός και 4:2 εκτός έδρας.
Πρόβλεψη
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από πολλές απόψεις το φαβορί της επερχόμενης αναμέτρησης, οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν πιο δυνατό ρόστερ, εξάλλου παίζουν εντός έδρας και είναι σε καλύτερη κατάσταση. Αλλαγή προπονητή μπορεί να δώσει θετική ώθηση στα «παγώνια», αλλά δύσκολα θα αφαιρέσουν βαθμούς από τη σημερινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προτείνουμε να ποντάρετε σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *