The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-Liverpool-29.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Michigan Stadium

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018, 12:05 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή. Στην αμερικανική πόλη Ann Arbor θα παίξουν δυο εκπρόσωποι της Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, κλάσικο της αγγλικής ελίτ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων προτιμούν τους “κόκκινους”, αυτό σχετίζεται με τις συνθέσεις των αντιπάλων. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι στο τουρνουά έπαιξαν κάποιους αγώνες: η Λίβερπουλ δύο φορές έπαιξε στο ΔΚΠ, ενώ η Μάντσεστερ έπαιξε μόνο ένα αγώνα.

Τέταρτο παιχνίδι

Στο πλαίσιο του Διεθνές Κυπέλλου Πρωταθλητριών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε αγώνα εναντίον Μίλαν, ο βασικός χρόνος του οποίου έληξε με ισοπαλία 1:1, στα πέναλτι επικράτησε η ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας. Πριν από τον αγώνα με τη Μίλαν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε δύο ματς στις ΗΠΑ, και τα δύο τελείωσαν με ισοπαλία, πρώτα με την Αμέρικα, και μετά, με το San Jose Ertquakes. Στον αγώνα εναντίον Μίλαν από τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο βγήκαν Σμόλινγκ, Μπέιλι, Μάτα, Σάντσες.

Έκτο παιχνίδι

Η Λίβερπουλ εδώ και αρκετό καιρό παίζει φιλικούς αγώνες. Ήδη στις 10 Ιουλίου οι “κόκκινοι” έπαιξαν με την Tranmere Rovers, ο αγώνας έληξε με τη νίκη της Λίβερπουλ 3:2. Μετά υπήρχαν παιχνίδια με την Μπέρι και Μπλάκμπερν Ρόβερς, και μόνο μετά η ομάδα του Κλοπ πήγε στο Νέο Κόσμο, όπου έπαιξε δύο παιχνίδια με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Από τις “σφίγγες” η Λίβερπουλ έχασε 1:3, τους “πολίτες” κέρδισε 2:1. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αλλαγή εναντίον Σίτι βγήκαν ο Μανέ και ο Σαλάχ, οι οποίοι σημείωσαν από ένα γκολ ο καθένας.

Πρόβλεψη

Η σύνθεση της Λίβερπουλ στις ΗΠΑ είναι πιο προσεγμένη στη βάση από την έκδοση του Μουρίνιο, οπότε στην προσεχή συνάντηση το στοίχημα στη Λίβερπουλ μοιάζει με ενδιαφέρουσα επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *