The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-Leicester-10.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

“Old Trafford”, Μάντσεστερ

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Παρασκευή στο γήπεδο “Old Trafford” στο Μάντσεστερ ξεκινά η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Λέστερ Σίτι και οι γηπεδούχοι σε αυτό το ζευγάρι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης Με αυτή τη γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε, οι «διάβολοι» είναι πολύ ισχυρότεροι από τις «αλεπούδες» στη σύνθεση, καθώς και ο παράγοντας της έδρας είναι στο πλευρό της Μάντσεστερ.

Μερικοί καινούριοι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τρεις αγορές: από την Σαχτάρ αγόρασαν τον Φρεντ, από την Πόρτο τον Dalota, από τη Στόουκ Σίτι τον Lee Grant. Τη ομάδα εγκατέλειψαν ο Ντάλεϊ Μπλιντ και ο Sam Johnston. Στο τιμόνι παραμένει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θα καθοδηγήσει τα παιδιά του από το πρώτο παιχνίδι να παίζουν για τη νίκη. Την περασμένη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Old Trafford” σε 19 αγώνες κέρδισε 15 νίκες.

Η Λέστερ

Η Λέστερ πούλησε τον Ριγιάντ Μαχρέζ στη Μάντσεστερ Σίτι, τον Ahmed Musa στη Nasr της Σαουδικής Αραβίας. Οι “αλεπούδες” αγόρασαν το Maddison από την Νόργουιτς Σίτι, τον Pereira από την Πόρτο, τον Gezzal από τη Μονακό, τον Danny Ward από την Λίβερπουλ. Οπτικά η Λέστερ δεν έγινε πιο αδύναμη, αν και ο Ριγιάντ Μαχρέζ ήταν ο ηγέτης και πολύ καλός ασίστ, αλλά από τα θετικά μπορεί να θεωρηθεί ότι στη θέση του προπονητή παρέμεινε ο Κλοντ Πυέλ. Τη σεζόν 2018-2019 η Σίτι εκτός έδρας έπαιξε 19 αγώνες, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει μόνο 5 φορές.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Οι «διάβολοι» είχαν καλή εμφάνιση πριν το ξεκίνημα της επίσημης σεζόν, κατάφεραν να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μίλαν στα πέναλτι μετά από ισοπαλία 1:1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Η Λέστερ Σίτι δεν είναι ομάδα του εκτός έδρας αγώνα, κάτι που φαίνεται καθαρά από τα στατιστικά στοιχεία αυτής της ομάδας της περασμένης σεζόν. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχοι μοιάζει με την καλύτερη επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *