The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λέστερ: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Лестер-19.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, 4:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Premier League θα χαροποιήσει τους φιλάθλους της με δύο συναντήσεις, οι ειδικοί μας ετοίμασαν αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ, ποιος θα είναι πιο δυνατός;
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν το παιχνίδι τους
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται δυνατή και σταθερή για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια, οι παίκτες ξέρουν τι τους ζητάνε και η ατμόσφαιρα στην ομάδα έχει βελτιωθεί. Ο σύλλογος είναι σταθερά εδραιωμένος στο top-4, όπου είναι πλέον τρίτος. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Λιντς με σκορ 2:0. Αυτή την εβδομάδα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έπαιξαν στα πλέι οφ του Europa League εκτός έδρας με την Μπαρτσελόνα, ο αγώνας έληξε με σκορ 2:2 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πιο επικίνδυνη στην επίθεση. Φαίνεται ότι ο προπονητής ξέρει πάνω σε τι να δουλέψει και πώς να βελτιώσει το παιχνίδι της ομάδας. Έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη για διάφορους λόγους.
Πάντα πολεμοχαρείς οι «αλεπούδες»
Αυτή η σεζόν δεν είναι εύκολη για τη Λέστερ, αλλά η ομάδα έχει βρει κάποια σταθερότητα. Ο σύλλογος είναι 13ος στη βαθμολογία, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι 6 βαθμοί, άρα υπάρχει μικρό περιθώριο ασφαλείας. Στον τελευταίο γύρο, οι «αλεπούδες» νίκησαν εκτός έδρας την Τότεναμ με 4:1. Ο σύλλογος έχει τώρα ένα τμήμα σοκ, 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, και αυτό του επέτρεψε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λέστερ σαφώς δεν είναι το είδος της ομάδας που πρέπει να υποβιβαστεί από την Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει χαρακτήρας και θέληση για νίκη. Τρεις παίκτες θα χάσουν αυτόν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.
Προσωπικές συναντήσεις
Η συνάντηση του πρώτου γύρου έληξε με μια εκτός έδρας νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σάντσο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.
Πρόβλεψη
Σε ένα τέτοιο ματς, οι γηπεδούχοι αναφέρονται ως φαβορί, αν και δεν υπάρχουν περαστικοί αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Ίσως να είναι δύσκολο για τους παίκτες σωματικά, μετά από μια σκληρή μάχη αυτή την εβδομάδα στο Europa League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν σίγουρα την πρωτοβουλία, αλλά τις «αλεπούδες» βολεύει να παίζουν το νούμερο δύο. Θεωρούμε καλό το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *