The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Лестер-02.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 2 Απριλίου 2022, 7:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ θα κλείσει το πρόγραμμα του Σαββάτου της τριακοστής πρώτης αγωνιστικής της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυτή τη σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει μόνο για την πρώτη 4άδα. Και μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Μετά τα παιχνίδια με Μπράιτον (2:0), Λιντς (4:2), Γουότφορντ (0:0), Μάντσεστερ Σίτι (1:4) και Τότεναμ (3:2), οι Κόκκινοι Διάβολοι βρέθηκαν στην έκτη θέση με 50 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 48:40.

Λέστερ

Σε ανάλογο χρονικό διάστημα η Λέστερ επικράτησε της Μπέρνλι (2:0), Λιντς (1:0) και Μπρέντφορντ (2:1), ενώ έχασε με σκορ 1:2 από τη Γουλβς και 0:2 από την Άρσεναλ. Η σημερινή δέκατη θέση με 36 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 42:46 δύσκολα ταιριάζει στις «αλεπούδες», που έχουν συνηθίσει να τερματίζουν στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνειδητοποιήσει το πλεονέκτημά της στην κατηγορία και θα κερδίσει άλλους τρεις βαθμούς. Εξάλλου, η Λέστερ έχει πολύ χειρότερη απόδοση εκτός έδρας από ό,τι στο εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *