The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Рединг-28.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ
Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν ενδιαφέρον με τους αγώνες στο εθνικό κύπελλο. η Premier League επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι ιδιαίτερα ενεργό το Σάββατο. Τότε θα παίξει και ένας από τους γίγαντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Θα μπορέσουν ο Πάτρικ Βιεϊρά και η ομάδα του να δημιουργήσουν ίντριγκα; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου ετοιμάστηκε η πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 4 Φεβρουαρίου 2023.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να κάνει μια δυνατή σεζόν
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου, το πρώτο για τεν Χαγκ στην Ομιχλώδη Αλβιόνα. Ανέβηκαν στον τελικό του Λιγκ Καπ, όχι το πιο διάσημο τουρνουά στην Αγγλία, αλλά ταυτόχρονα αρκετά επίσημο. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος ο Έρικ όσο και όλοι οι άλλοι γνωρίζουν καλά ότι οι Μανκουνιανοί στοχεύουν, πρώτα απ’ όλα, στην επιστροφή στο Champions League, για την οποία πρέπει να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα της Premier League. Το τμήμα του φθινοπώρου δεν ήταν το πιο επιτυχημένο, αλλά ο σύλλογος φαίνεται ωραίος τον χειμώνα, σημείωσε 4 νίκες σερί, μεταξύ των οποίων ήταν και ντέρμπι με τη Σίτι. Στη συνέχεια, όμως, έχασαν 2 βαθμούς σε μονομαχία με τους «αετούς» από το Λονδίνο, μετά έχασαν εντελώς από την Άρσεναλ.
Η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και πολύ καιρό
Οι Glaziers παίζουν το δεύτερο τους σεζόν 2 υπό τον Vieira. Ο προηγούμενος κύκλος, 2021/2022, αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από καλός για τον Πάτρικ: έχοντας αντικαταστήσει τον Ρόι Χότζσον ως προπονητή, ο Γάλλος κατάφερε να σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο για τους νέους του παίκτες. Σε γενικές γραμμές, ακόμη και τον Αύγουστο-Νοέμβριο υπήρχαν πολύ καλά αποτελέσματα, όπως για μια μεσαία ομάδα. Αλλά σε 7 τελευταίους αγώνες σημειώθηκε μόνο 1 νίκη, πριν την Πρωτοχρονιά, επί της Μπόρνμουθ. Από την άλλη, στα τελευταία ματς σημειώθηκε ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω καθυστερημένου φάουλ, μετά έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με τη Νιούκαστλ.
Προηγούμενοι αγώνες
Τα τελευταία χρόνια, η Κρίσταλ Πάλας παίρνει σταθερά βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι τον Ιανουάριο κατάφερε να αρπάξει ισοπαλία 1:1 στο τέλος του αγώνα.
Πρόβλεψη
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σαφώς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και παίζει εντός έδρας. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *