The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-КристалПэлас-05.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Το απόγευμα της Κυριακής θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής της Premier League, στην οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κοντράρει την Κρίσταλ Πάλας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την παραμονή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με θεαματικό στυλ την Άρσεναλ με 3:2, ανέβηκε στην έβδομη θέση και σημείωσε 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 24:24. Και πριν από αυτό οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν την Τότεναμ (3:0), αλλά ηττήθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι (0:2), τη Γουότφορντ (1:4) και σημείωσαν ισοπαλία με τη Τσέλσι (1:1).

Κρίσταλ Πάλας

Ενδέκατη θέση, 16 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 19:20 – αυτοί οι δείκτες ανταποκρίνονται πλήρως στις μέτριες φιλοδοξίες της Κρίσταλ Πάλας. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι «αετοί» κέρδισαν νίκες επί της Μάντσεστερ Σίτι (2:0) και της Γουλβς (2:0), σημείωσαν ισοπαλία 3:3 με την Μπέρνλι, καθώς έχασαν 1:2 από την Άστον Βίλα και 0:1 από τη Λιντς.

Πρόβλεψη

Μετά την αλλαγή του προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρξαν κάποιες θετικές αλλαγές στο παιχνίδι. Νομίζω ότι αρκετά ρεαλιστικό έργο για του παίκτες του Rangnick να κερδίσουν τρεις βαθμούς σε αγώνα εντός έδρας με μια μεσαία ομάδα που δεν διεκδικεί τίποτε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *