The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Κλαμπ Μπρυζ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterUnited-ClubBrugge-27.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Μεταξύ των κυριότερων υποψηφίων για τη νίκη αυτή τη σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα παίξει εντός έδρας το δεύτερο παιχνίδι κατά της Βελγικής Κλαμπ Μπρυζ. Ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση.

Στους «κόκκινους διάβολους» δεν θα συγχωρέσουν αποκλεισμό

Η Αγγλία ειλικρινά δεν σέβεται το Γιουρόπα Λιγκ, εκεί οι περισσότεροι οπαδοί πάνε σε αγώνες κυπέλλου παρά του Γιουρόπα Λιγκ. Αν όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλειστεί στους 32, θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία, ο σύλλογος θα υποστεί ακόμα περισσότερη κριτική. Μετά από τον αγώνα στο Βέλγιο η ενδεκάδα του Sulscher στην Πρέμιερ Λιγκ νίκησε την Γουότφορντ με σκορ 3-0, οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, η οποία προς το παρόν επιτρέπει να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς δυσκολίες κέρδισε στον αδύναμο όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έπαιξε επίσης η Partizan, η AZ και η Αστάνα.

Οι Βέλγοι είναι σε θέση να εκπλήξουν

Η Κλαμπ Μπρυζ έφτασε στη φάση των ομίλων του Champions League αυτή τη σεζόν μέσω της προκριματικής. Στο κουαρτέτο τους οι Βέλγοι πήραν την τρίτη θέση, προσπερνώντας μόνο την Γαλατασαράι, ενώ πάνω ήταν η ισχυρή Ρεάλ και η ΠΣΖ. Η Μπρυζ κατέχει σίγουρη ηγεσία στο εγχώριο πρωτάθλημα και είναι απίθανο να δώσει το τίτλο στο πρωτάθλημα σε κάποιον άλλο. Οι μπλε-μαύροι παίζουν τακτικά σε ευρωπαϊκούς αγώνες και έχουν αρκετή εμπειρία, αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα τέτοιο κορυφαίο σύλλογο. Η Μπρυζ δεν κυριαρχούσε ακόμα και σε εντός έδρας παιχνίδι, τι να πούμε για το εκτός έδρας.

Πρώτη συνάντηση

Στον πρώτο αγώνα φάνηκε σαφές ότι η Μάντσεστερ ήταν πιο ψηλή στην τάξη, η ομάδα είχε περισσότερο έλεγχο της μπάλας και πυροβόλησε στο τέρμα. Παρ’ όλα αυτά, οι Βέλγοι κατάφεραν να αντέξουν, η συνάντηση έληξε με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εξαιρετικά ασταθής, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να περάσουν έναν τέτοιο αντίπαλο όπως η Κλαμπ Μρυζ. Σύμφωνα με το σκορ της πρώτης συνάντησης οι φιλοξενούμενοι πρέπει να σκοράρουν, κάτι που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Η Μάντσεστερ πρέπει να ελέγχει την πορεία του αγώνα και να μην παίζει για να κρατήσει το κερδοφόρο μηδενικό σκορ. Προτείνουμε να ποντάρετε στην καθαρή νίκη των Μανκούνιανς, η απόδοση είναι χαμηλή, αλλά το στοίχημα είναι αξιόπιστο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,51.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *