The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-ВестХэм-22.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε τον αγώνα της εικοστής τρίτης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γουέστ Χαμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έβδομη θέση, 35 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 35:30 είναι αρκετά μέσος όρος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στόχος της οποίας είναι να τερματίσει στη ζώνη του Champions League. Τον περασμένο μήνα οι Κόκκινοι Διάβολοι σημείωσαν σίγουρες νίκες εναντίον της Μπέρνλι (3:1) και της Μπρέντφορντ (3:1), ισοπαλίες 1:1 με τη Νιούκασλ και 2:2 με την Άστον Βίλα, καθώς και ήττα 0:1 κόντρα στη Γουλβς.

Γουέστ Χαμ

Οι δείκτες της Γουέστ Χαμ είναι ακόμη πολύ καλύτεροι. Μετά από συναντήσεις με Σαουθάμπτον (2:3), Γουότφορντ (4:1), Κρίσταλ Πάλας (3:2), Νόριτς (2:0) και Λιντς (2:3), τα «σφυριά» κατέχουν την τέταρτη θέση με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 41:30. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι παίκτες του Μόγιες μάχονται ενεργά για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Ταυτόχρονα, χαρίζουν στους θαυμαστές τους ένα λαμπερό και παραγωγικό παιχνίδι. Δεν θα εκπλαγώ αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολουθήσει αυτή την τάση. Άλλωστε οι επιθετικές της δυνατότητες είναι πολύ υψηλές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *