The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Вулверхэмптон-29.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Σε έναν από τους αγώνες του δέκατου έκτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα βρεθούν αντιμέτωπες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γουλβς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την παραμονή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε ισοπαλία 2:2 με την Λέστερ και 0:0 με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς αποδείχθηκε ισχυρότερη από τη Γουέστ Χαμ (3:1), τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3:2) και τη Λιντς (6:2). Έτσι, οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης, έχοντας κερδίσει 27 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 30:23.

Γουλβς

Οι δείκτες της Γουλβς είναι πολύ πιο μετριοπαθείς: ενδέκατη θέση, 20 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 14:19. Τον Δεκέμβριο οι «λύκοι» νίκησαν την Τσέλσι (2:1), αλλά συγχρόνως ηττήθηκαν από την Λίβερπουλ (0:4), την Άστον Βίλα (0:1) και την Μπέρνλι (1:2).

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα τώρα και αντισταθμίζουν τα ελαττώματα στην άμυνα με παραγωγικές ενέργειες στην επίθεση. Γι’ αυτό περιμένω από τους γηπεδούχους μια άλλη νίκη επί ενός αντιπάλου εν κρίση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *