The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester United-Juventus-23.10

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Ολντ Τράφορντ

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 3ου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η συνάντηση μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους Τορίνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βλέπουν την ιταλική ομάδα ως ξεκάθαρο φαβορί, αλλά θα πρέπει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας του Μάντσεστερ συσπειρώθηκαν γύρω από τον προπονητή τους, δεν είναι στο σχέδιά του Μουρίνιο και της ενδεκάδας του να χάσουν στο Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρέπει να υποτιμάται

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας χάσει τη Γουέστ Χαμ έπαιξε τρεις αγώνες, δεν έχασε ποτέ, νίκησε τη Νιουκάστλ 3:2, έπαιξε 0:0 με τη Βαλένθια και 2:2 με την Τσέλσι. Στη μονομαχία εναντίον των “μπλε” οι “διάβολοι” έδειξαν καλό ποδόσφαιρο και θέληση να κερδίσουν, σταθήκανε λίγο άτυχοι στο τέλος του αγώνα. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας στο ενεργητικό 14 βαθμούς.

Ηγέτης της Σειρά Α’ Ιταλίας

Η Γιουβέντους μετά από 9 γύρους της Σέριε Α’ ηγείται στην κατάταξη του τουρνουά, παρά την ισοπαλία με τη Τζένοα. Ο Allegri έβγαλε τη βάση στη συνάντηση με τους Γενουάτες, η Γιούβε άνοιξε πρώτη το σκορ, αλλά δεν κράτησε τα οφέλη. Μια εκπληκτική κατάσταση για τη Σέριε Α’, όπου η Γιούβε είναι βασιλιάς και ο Θεός. Είναι πολύ πιθανό αυτό το αποτέλεσμα να είναι συνέπεια της ελαφράς πτώσης των Τουρίνιων, από την οποία κανείς δεν είναι ασφαλισμένος.

Πρόβλεψη

Είναι πασίγνωστο ότι η Γιουβέντους έχει ως στόχο για την επόμενη σεζόν να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Τουρίνιοι είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επόμενο παιχνίδι. Οι “διάβολοι” δεν εντυπωσίαζαν με τα αποτελέσματα τους τον τελευταίο καιρό, αλλά ο Μουρίνιο δεν έχει πιο αδύναμη σύνθεση από τον Allegri και οι οπαδοί πρέπει να βοηθήσουν με την υποστήριξή τους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα χάσει με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *