The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Αστανά: Πρόβλεψη για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 24: Harry Maguire and Paul Pogba of Manchester United during the Premier League match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford on August 24, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Visionhaus/Getty Images)

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Λ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Προτείνουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστάνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ. Τέτοιες συναντήσεις συνήθως ονομάζονται γλυκές ή σίγουρες από τους θαυμαστές στοιχημάτων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάρα πολύ ισχυρή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπαγορεύει τη μόδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, αλλά η ομάδα είναι πάρα πολύ ισχυρή για το Γιουρόπα Λιγκ. «Κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν μέτρια, η ομάδα σημείωσε 8 βαθμούς σε πέντε αγώνες, που της προσφέρει τώρα 3-8 θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Sulscher νίκησαν τη Λέστερ εντός έδρας με 1:0, διακόπτοντας τη σειρά των τριών αγώνων χωρίς νίκες. Πριν από τον αγώνα με την Αστάνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολλές απώλειες προσωπικού, σίγουρα δεν θα βγουν στο γήπεδο Πογκμπά και Μαρσιάλ, η συμμετοχή του Λίνγκαρντ είναι επίσης αμφισβητήσιμη. Ακόμα και χωρίς αυτούς τους παίκτες η Μάντσεστερ δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα, τόσο στον αγώνα όσο και στον όμιλο γενικώς.

Καμία ευκαιρία για τους Καζάχους

Η Αστανά δεν είναι καινούργια στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η ομάδα ξεκίνησε ακόμη και με τα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν, αλλά έχασε αμέσως από την Κλουζ. Στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ο σύλλογος νίκησε τρεις αντίπαλους Santa Cloma, Valletta και BATE. Φυσικά, ο BATE ήταν ο ισχυρότερος από αυτούς, τους Λευκορώσοι κατάφεραν να ξεπεράσουν όχι και τόσο εύκολα, η Αστανά κέρδισε τον πρώτο αγώνα 3:0, αλλά έχασε μετά 2:0. Στο κουαρτέτο τους οι Καζάχοι μπορούν άνετα να ανταγωνιστούν για τη δεύτερη θέση με την AZ και Partizan. Η Αστάνα είναι μόνο η τρίτη στην εγχώρια αρένα, 5 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, αλλά η ομάδα έχει δύο παιχνίδια στη τσέπη. Στο επερχόμενο αγώνα οι παίκτες του Roman Grigorchuk δεν θα έχουν καμία ευκαιρία, η ομάδα είναι αντικειμενικά πολύ πιο αδύναμη.

Πρόβλεψη

Τέτοιες ομάδες δεν μπορούν να συγκριθούν· υπάρχει γκρεμός μεταξύ τους στην τάξη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανεπιφύλακτο φαβορί και πρέπει να κερδίσει με αυτοπεποίθηση, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία. Πιστεύουμε ότι οι Καζάχοι δεν μπορούν να αποφύγουν την συντριπτική ήττα στο Old Trafford, σας προτείνουμε να πάρετε τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *