The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα 15 Δεκεμβρίου 2019

МанчестерЮнайтед-Эвертон-15.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει τον αγώνα της του τρέχοντος γύρου την Κυριακή, η ομάδα έλαβε μερικές ημέρες ξεκούρασης μετά από συνάντηση με την Άλκμααρ, αν και όλα ήταν αποφασισμένα εκ των προτέρων στο Europa League. Με την Έβερτον όμως θα πρέπει να αγωνιστεί σοβαρά… Θα καταφέρει να νικήσει η ομάδα που έχει αρχίσει να συνέρχεται; Οι αναλυτές μας έχουν ήδη προετοιμάσει την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα στις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καλή εμφάνιση τον Δεκέμβριο

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκανε τον ίδιο τον Φέργκιουσον να χαμογελάσει ειλικρινά. Ο Sir Alex παρίσταται συχνά στους αγώνες του πνευματικού του παιδιού, και όχι πολύ καιρό πριν στις κερκίδες διαφωνούσε εντόνως με τον Woodworth. Αλλά τα τελευταία παιχνίδια έφερναν στο Σκοτσέζικο αποκλειστικά θετικά συναισθήματα, κερδήθηκαν δύο συνεχόμενες νίκες, κάτι που δεν συμβαίνει τόσο συχνά με την ομάδα. Πάνω από τους βασικούς αντιπάλους κιόλας. Πρώτα, στο Old Trafford ήρθε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος απολύθηκε ένα χρόνο πριν, με την Τότεναμ. Στη συνέχεια στο ντέρμπι της πόλης παίχτηκε ο αγώνας εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Και στις δύο περιπτώσεις οι «μανκούνιοι» βγήκαν νικητές, νικώντας και τους «σπερς» και τους «πολίτες» με το ίδιο σκορ 2-1. Μόνο που ο Όλε Σόλσκιερ και πριν έπαιζε με επιτυχία αυτή τη σεζόν με τους γίγαντες, ακόμη και με τη Λίβερπουλ. Μήπως και τώρα θα υπάρξει απώλεια βαθμών με την ομάδα μεσαίας κατηγορίας, όπως συνέβη με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Άστον Βίλα πριν από 2 εβδομάδες;

Η Έβερτον πρόσθεσε αμέσως μόλις απολύθηκε ο Μάρκο Σίλβα

Τα «ζαχαρωτά» με ένα διάστημα μερικών ημερών έδειξαν εντυπωσιακή αντίθεση. Πόσο άσχημα ήταν όλα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ειδικά στο 1ο ημίχρονο (ως αποτέλεσμα, μετά από αυτό το 2-5, η ομάδα που έπεσε στη ζώνη υποβιβασμού, αποχωρίστηκε με τον Πορτογάλο τεχνικό), τόσο ωραία ήταν όλα στον αγώνα με την Τσέλσι. Ναι, τώρα και οι «αριστοκράτες» βρίσκονται σε παρακμή, αλλά η Έβερτον μπόρεσε επιτέλους να ευχαριστήσει το «Goodison Park» και με το παιχνίδι και με τα αποτελέσματα. Ήδη στο 5ο λεπτό ο αρχηγός των «ζαχαρωτών» άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια ο Κάλβερτ-Λιούιν σημείωσε διπλό. Τώρα τα αφεντικά του συλλόγου ψάχνουν για αντικατάσταση του Μάρκο Σίλβα, αλλά όντως ο Ντάνκαν Φέργκιουσον δεν αξίζει μια ευκαιρία; Είναι ο θρύλος της ομάδας που μέχρι στιγμής έχει διοριστεί ως «αντικαταστάτης», και συμπεριφερόταν ενεργά στην άκρη του γηπέδου, λαμβάνοντας προσωπική ζητωκραυγές των κερκίδων, εδώ θυμούνται πολύ καλά τα κατορθώματά του ως ενός από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Στο τέλος της περασμένης σεζόν η Έβερτον νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 4-0. Αλλά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξακολουθεί να εργάζεται στη θέση του, σε αντίθεση με το θριαμβευτή του Απριλίου.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν εκτελούν σχεδόν καθόλου τους στόχους για τη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, στους τελευταίους αγώνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα «ζαχαρωτά» άρεσαν. Στην προσωπική συνάντηση πρέπει να δείχνουν καλό ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *