The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 09: Vitaliy Mykolenko of Everton is challenged by Jadon Sancho of Manchester United during the Premier League match between Everton and Manchester United at Goodison Park on April 09, 2022 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Κύπελλο Αγγλίας
Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Ολντ Τράφορντ

Στην Αγγλία, το ποδόσφαιρο παίζεται ενεργά τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Ο μαραθώνιος της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, αλλά θα αντικατασταθεί από έναν γύρο κυπέλλου το Σαββατοκύριακο. Θα πραγματοποιηθεί μόνο ο 3ος γύρος, αλλά υπάρχουν και ενδιαφέροντα, δυνατά ζευγάρια. Την Παρασκευή λοιπόν θα παίξουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον. Έχουν ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι; Οι ειδικοί του site μας έκαναν μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 6 Ιανουαρίου 2023.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δουλεύει ακόμα τους στόχους της για τη σεζόν και είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προς το παρόν συνεχίζουν να αγωνίζονται σε όλα τα τουρνουά. Έχουν φτάσει στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ και θα παίξουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Και, το πιο σημαντικό, υπάρχει μια δύσκολη διαμάχη στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί, ο ανταγωνισμός είναι συνήθως υψηλός, και οι Μανκούνιανς κατά καιρούς έκαναν λάθος. Αλλά την ίδια στιγμή, τον Δεκέμβριο, ήδη χωρίς τον Ρονάλντο, είχαν και καλά αποτελέσματα. Πρώτα στο κύπελλο σημείωσαν 2-0 με την Μπέρνλεϊ, μετά με άνεση, 3-0, νίκησαν τη νεοφώτιστη της Πρέμιερ Λιγκ, Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε το νικηφόρο σερί της με Γουλβς και Μπόρνμουθ, επιστρέφοντας στο top-4 της Πρέμιερ Λιγκ!
Η Έβερτον πρέπει ξεκάθαρα να σκεφτεί περισσότερο την Πρέμιερ Λιγκ
Τα «ζαχαρωτά» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούν έναν δύσκολο αγώνα επιβίωσης. Την περασμένη σεζόν βοήθησε το γεγονός ότι ακριβώς στο απόγειο του χειμώνα, ο αποτυχημένος Μπενίτεθ αντικαταστάθηκε από τον Λάμπαρντ. Ο Φρανκ τα κατάφερνε στον προτελευταίο γύρο. Όμως δεν κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αντιθέτως, γινόταν και πάλι ένας δύσκολος αγώνας επιβίωσης. Τον χειμώνα, όλα ξεκίνησαν με μια αδύναμη ήττα 1:2 με άμεσο ανταγωνιστή, τη Γουλβς, στο 5ο πρόσθετο καθυστερήσεων. Ακολούθησε, όμως, πραγματική αίσθηση: ο μαχητής της επιβίωσης σταμάτησε την ίδια τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ανακάμψει από το 0-1. Από την άλλη, έχοντας σημειώσει έναν μόνο βαθμό, ξόδεψαν πολλή ενέργεια, χάνοντας τελικά από την Μπράιτον χωρίς καμία ευκαιρία.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Έβερτον πήρε σημαντικούς 4 βαθμούς στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτό βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να σωθεί από τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ. Όμως τον Οκτώβριο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σημείωσαν 2:1 στο Λίβερπουλ.
Πρόβλεψη
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι από τη Λίβερπουλ δεν χρειάζονται πραγματικά το κύπελλο. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *