The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για στοίχημα

MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 06: Richarlison of Everton shoots under pressure from Fred and Victor Lindeloef of Manchester United during the Premier League match between Manchester United and Everton at Old Trafford on February 06, 2021 in Manchester, England. Sporting stadiums around the UK remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Ολντ Τράφορντ

Το απόγευμα του Σαββάτου θα διεξαχθεί ο εναρκτήριος αγώνας του έβδομου γύρου της Premier League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταλαμβάνει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 13:5. Η κατάταξη των Κόκκινων Διαβόλων επιδεινώθηκε ελαφρώς μετά την ήττα 0:1 από την Άστον Βίλα. Ωστόσο, πριν από αυτό υπήρχαν επιτυχημένοι αγώνες με τη Σαουθάμπτον (1:1), τη Γουλβς  (1:0), τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (4:1) και τη Γουέστ Χαμ (2:1).

Έβερτον

Οι δείκτες της Έβερτον είναι σχεδόν ίδιοι: 13 βαθμοί, διαφορά τερμάτων 12:7 και η πέμπτη θέση με μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ηγέτη. Τον περασμένο μήνα τα «ζαχαρωτά» κέρδισαν νίκες επί της Μπράιτον (2:0), της Μπέρνλι (3:1) και της Νόριτς (2:0), σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη Λιντς και έχασαν 0:3 από την Άστον Βίλα.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πιο εντυπωσιακή, αλλά με φόντο την κούραση μετά το Champions League, η Έβερτον είναι σε θέση να της δημιουργήσει προβλήματα. Είμαι βέβαιος ότι ο αγώνας θα αποδειχθεί θεαματικός και πλούσιος σε αποτελεσματικά χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *