The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άστον Βίλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-АстонВилла-01.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Old Trafford

Βρισκόμενες σε εξαιρετική κατάσταση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα θα είναι ένα από τα αρχικά ζεύγη του δέκατου έβδομου γύρου της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε ισοπαλίες με την ισχυρή Μάντσεστερ Σίτι (0:0) και τη Λέστερ (2:2), και επίσης νίκησε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3:2, τη Λιντς 6:2 και την Γούλβερχαμπτον 1:0. Έτσι, οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, έχοντας κερδίσει 30 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 31:23.

Άστον Βίλα

Το αουτσάιντερ της τελευταίας καμπάνιας, η Άστον Βίλα, είναι μάλλον απροσδόκητα πέμπτη με 26 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 28:14. Επιπλέον, στις ακραίες πέντε συναντήσεις τα «λιοντάρια» φαίνονταν αξιοπρεπή έναντι των Γουλβς (1:0), Μπέρνλεϊ (0:0), Γουέστ Μπρόμιτς (3:0), Κρίσταλ Πάλας (3:0) και Τσέλσι (1:1).

Πρόβλεψη

Δεν περιμένω υψηλή βαθμολογία από αυτόν τον αγώνα. Ωστόσο, η Άστον Βίλα έχει μια από τις ισχυρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα, η οποία θα σταματήσει πανεύκολα την επιθετική βιασύνη των Μανκούνιανς. Καθώς οι ίδιοι οι γηπεδούχοι είναι απίθανο να πιέζουν τα πράγματα υπερβολικά, γιατί σε ένα τόσο αυστηρό πρόγραμμα χρειάζονται έστω ελάχιστη ανάπαυση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *