The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-Арсенал-02.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ είναι ένα πραγματικό κλασικό αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά, ο κεντρικός αγώνας θα γίνει μόνο την Πέμπτη, όχι ιδανική στιγμή, αλλά σίγουρα θα γίνει το κύριο γεγονός της βραδιάς. Πώς θα τελειώσει αυτή η αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Σόλσκιερ κατάφερε αμέσως να ανεβάσει μισθούς

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στο σύνολό τους θα πρέπει να είναι ευγνώμονες στον Ole Gunnar για τη σημαντική δουλειά που έκανε σχεδόν για 3 χρόνια ως προπονητής. Ωστόσο, οι τελευταίες εβδομάδες, ή και μήνες, υπό τον Νορβηγό, το ποδόσφαιρό τους έμοιαζε με ένα είδος αγωνίας, η αποθέωση της οποίας ήταν 1-4 με τη Γουότφορντ. Λίγες μέρες αργότερα, ο Κάρικ έκανε το ντεμπούτο του στο ρόλο του «αναπληρωτή» με τη νίκη 2-0 επί της Βιγιαρεάλ, που εγγυήθηκε τα πλέι οφ του Champions League. Την Κυριακή, επίσης με τον Μάικλ, οι «Μανκούνιανς» έπαιξαν τον κεντρικό αγώνα της περιοδείας – στο Λονδίνο, κόντρα στην Τσέλσι. Και έφεραν τον αγώνα στη ισοπαλία 1-1. Μπορεί να προστεθεί στο ενεργητικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά, στην ουσία, πρώτον, απέκρουσαν τον περισσότερο χρόνο του αγώνα και, δεύτερον, μετά βίας πλησίασαν τους πρώτους 4.

Η Άρσεναλ έχει δείξει ότι η συντριβή στο Άνφιλντ δεν κλόνισε τη διάθεσή της

Οι «κανονιέρηδες» δεν είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν σοβαρά τους γίγαντες. Τον Αύγουστο δέχτηκαν ένα μαστίγωμα από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τη μορφή της ήττας 0-5. Τον Νοέμβριο η Λίβερπουλ παραλίγο να πιάσει αυτό το σημείο, που περιορίστηκε σε 4 «στεγνές» ήττες. Αυτό όμως που μπορεί πλέον να αποδοθεί στα συν του Αρτέτα και των παικτών του είναι η ικανότητα να βγάζουν το μέγιστο με πιο αδύναμους αντιπάλους. Ανάμεσα στις ήττες από τους «πολίτες» και τη Λίβερπούλ είχαν 10 αήττητους αγώνες (λαμβάνοντας υπόψη το League Cup), η ομάδα κέρδισε 8 φορές. Και το Σάββατο κατάφεραν να κερδίσουν ξανά 3 βαθμούς χωρίς τρελή προσπάθεια. Η Άρσεναλ φιλοξένησε τη Νιούκασλ, και την πίεσε με δεκάλεπτο σοκ στο 2ο ημίχρονο, όταν ο Σάκα και ο Μαρτινέλι σκόραραν συνεχόμενα. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο γκολ στην τρέχουσα Premier League.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άρσεναλ παίζει εκπληκτικά καλά τον τελευταίο καιρό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις ο λονδρέζικος σύλλογος είχε 3 νίκες και μερικές ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Τώρα η ανανεωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι το φαβορί. Αλλά η ομάδα δεν ήταν τόσο πεπεισμένη χωρίς Σόλσκιερ. Η Άρσεναλ θα παίξει προσεκτικά, οπότε περιμένουμε «το σύνολο είναι κάτω από 3,0» (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *