The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Арсенал-01.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, ι Νοεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Ο κεντρικός αγώνας όχι μόνο της περιοδείας στην Αγγλία, αλλά και του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη θα είναι η μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, η πρόβλεψη για τον αγώνα των Τιτάνων έχει ήδη προετοιμαστεί από τους ειδικούς μας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν το πρωτάθλημα αδύναμα, κερδίζοντας μόνο 7 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια. Τελευταίος αγώνας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε εναντίον της Τσέλσι και είχε πλεονέκτημα το οποίοι ωστόσο δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε αποτελεσματικό σουτ. Αυτή την εβδομάδα η Μάντσεστερ έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας με την ΡΜ  Λειψίας, αναμενόταν ένας σκληρός αγώνας, αλλά οι παίκτες του Σόλσκιερ νίκησαν συντριπτικά τους «ταύρους» 5-0. Το τέλος αποδείχθηκε επιτυχημένο, επειδή σημειώθηκαν 4 γκολ ξεκινώντας από το 74ο λεπτό. Ένα χατ τρικ σημειώθηκε σε αυτό το παιχνίδι από τον Rashford, ενώ ο παίκτης βγήκε για αλλαγή μόνο στο 63ο λεπτό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηγείται της ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας κερδίσει και τους δύο αγώνες, και έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στα πλέι οφ. Απομένει να διορθωθεί η κατάσταση του τουρνουά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μια άλλη εξέταση για την Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να παίξουν 6 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, από τους οποίους κέρδισαν μόνο τρεις και έχασαν το ίδιο. Στον τελευταίο γύρο οι Λονδρέζοι έχασαν εντός έδρας από την Λέστερ 0:1, αν και θεωρήθηκαν φαβορί της συνάντησης. Επιπλέον, υπήρξαν ήττες από τη Λίβερπουλ και από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Άρσεναλ έπαιξε στο Europa League αυτήν την εβδομάδα, όπου νίκησε την Ντάνταλκ με σκορ 3-0 εντός έδρα χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες του Αρτέτα ηγούνται στο γκρουπ τους μετά από δύο γύρους, μπροστά από την Molde σε πρόσθετους δείκτες. Κατάφεραν να νικήσουμε τους Ιρλανδούς χωρίς να χρησιμοποιήσουν μερικούς παίκτες της βάσης, οι οποίοι είχαν μείνει στο αποθεματικό.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν 1-1 στο Old Trafford την περασμένη σεζόν, ενώ εντός έδρας η Άρσεναλ γιόρτασε 2-0.

Πρόβλεψη

Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις προβλέψεις και να δίνεις ακριβή στοιχήματα στις μάχες τέτοιων συλλόγων. Προηγουμένως, το πλεονέκτημα ήταν κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, χάρη στην υποστήριξη των οπαδών, τώρα αυτός ο παράγοντας έχει εξαφανιστεί. Οι φορείς στοιχημάτων έχουν ως μικρό φαβορί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λαμβάνοντας ίσως υπόψη τους σκληρούς αγώνες της Άρσεναλ εναντίον κορυφαίων ομάδων στην Πρέμιερ Λιγκ. Η τακτική πάλη μεταξύ των προπονητών Σόλσκιερ και Αρτέτα θα είναι επίσης ενδιαφέρουσα. Σίγουρα θα δούμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας, συνιστούμε να στοιχηματίζετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *