The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2019

ManchesterUnited-Arsenal-30.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

Στο πλαίσιο του κεντρικού αγώνα στον έβδομο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συναντηθεί με την Άρσεναλ Λονδίνο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:00 μμ. στο στάδιο Old Trafford.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εκπλήξει με τίποτε από την αρχή της νέας σεζόν. Μετά τον ερχομό στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και παραλαβή επίσημα του status του προπονητή της ομάδας, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στο ίδιο σημείο και δεν αναπτύσσονται. Σε πρόσφατους αγώνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε μόνο τη Λέστερ (1:0), έχασε από την Κρίσταλ Πάλας (1:2) και την Γουέστ Χαμ (2:0), καθώς έπαιξε ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον (1:1).

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ Λονδίνου έχει καλύτερη κατάσταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κανονιέρηδες» έχασαν μόνο από τη Λίβερπουλ (3:1) αυτή τη σεζόν και προχωράνε αρκετά σίγουρα. Ωστόσο, τα προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Ουνάι Εμέρι δεν εξαφανίστηκαν. Σε πρόσφατους αγώνες κατάφεραν να νικήσουν την Μπέρνλι (2:1) και την Άστον Βίλα (3:2), αλλά έπαιξαν ισοπαλία με τη Τότεναμ Λονδίνου (2:2) και την Γουότφορντ (2:2).

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θεωρείται από καιρό ως δείκτης αξιοπιστίας και το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Old Trafford δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε στους οπαδούς ούτε στους αναλυτές. Οι «κανονιέρηδες» στην αρχή της σεζόν φαίνονται πιο σίγουροι, αν και έχουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνά τους. Ως εκ τούτου, αυτοί πρέπει να κερδίσουν βαθμούς στον κεντρικό αγώνα του έβδομου γύρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Αρσενάλ δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *