The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άλκμααρ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Δεκεμβρίου 2019

МанчестерЮнайтед-АЗ-12.12b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Λ – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Old Trafford

12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κάτω από το σύνθημα των αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ, για μερικούς απ’ αυτούς προτείνουν τις προβλέψεις οι ειδικοί του site μας. Ενδιαφέρον θα πρέπει να είναι ο αγώνας μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άλκμααρ, όπου οι ομάδες θα αγωνιστούν για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι «Κόκκινοι διάβολοι» συνέρχονται

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος από τον οποίο πάντα ζητάνε το μέγιστο, ακόμη και όταν η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Η σεζόν για τους «κόκκινους διάβολους» δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξαν ένα εκπληκτικό παιχνίδι και αδύναμα αποτελέσματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε βαθμούς με ομάδες μεσαίας κατηγορίας και αουτσάιντερ της Premier League, αλλά τον τελευταίο καιρό σημειώθηκαν θετικές αλλαγές. Η Μάντσεστερ νίκησε την Τότεναμ εντός έδρας – 2:1 και έπειτα με το ίδιο σκορ κέρδισε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο σύλλογος ανέβηκε στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά μέχρι την πρώτη τετράδα θέλει ακόμη 5 βαθμούς. Στην Γιουρόπα Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει κυρίως με τη δεύτερη σύνθεση, ακόμα και κάτω από τέτοιες συνθήκες οι «Κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν την πρόκριση από τον όμιλο.

Ωραίο παιχνίδι από τυρινών αγρότες

Η Άλκμααρ φαίνεται καλή αυτή τη σεζόν, τόσο στους ευρωπαϊκούς αγώνες όσο και στην εγχώρια αρένα. Στο Ολλανδικό πρωτάθλημα ο σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις 3 βαθμούς πίσω από την Άγιαξ. Όλα είναι καλά στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου η πρόκριση από τον όμιλο είναι ήδη εγγυημένη. Οι τυροκαλλιεργητές βρίσκονται στη δεύτερη θέση στο κουαρτέτο τους, ένα βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν υπέστησαν ούτε μία ήττα. Με κάποιο θαύμα η Άλκμααρ ξέφυγε από την ήττα στην τελευταία συνάντηση ενάντια στη Partizan εντός έδρας. Οι Σέρβοι είχαν προβάδισμα 2-0 και έπαιξαν στην πλειοψηφία, αλλά οι Ολλανδοί άρπαξαν την ισοπαλία – 2:2.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας στην Ολλανδία δεν ήταν θεαματικός, και οι δύο ομάδες ικανοποιήθηκαν με λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται μικρό φαβορί του επερχόμενου αγώνα, αλλά θεωρούμε ότι η απόδοση στους φιλοξενούμενους είναι υπερτιμημένος, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αποδόσεις στους Βρετανούς πέφτουν σταδιακά. Η ενδεκάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την άποψη τουρνουά θα ικανοποιηθούν με ισοπαλία, αν στη Μάντσεστερ δεν ταιριάζει να κρατήσει το αποτέλεσμα ενάντια σε ένα ισχυρό, αλλά μεσαίο παίκτη του ολλανδικού ποδόσφαιρου. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στην καθαρή νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *