The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλμε εναντίον Σίριους: προγνωστικά για στοίχημα

Мальмё-Сириус-23.07

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022, 4:00 μ.μ.

Eleda Stadion

Ο δέκατος πέμπτος γύρος του σουηδικού πρωταθλήματος θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μάλμε και Σείριους.

Μάλμε

Η νυν πρωταθλήτρια Βελγίου Μάλμε είχε ένα πολύ δυνατό προηγούμενο τμήμα του πρωταθλήματος. Στην πορεία του νίκησε τους Ντέγκερφορς (2:0), Χέλσινγκμποργκ (2:1), Βάρμπεργκ (3:0) και Νόρκεπινγκ (2:0) και ηττήθηκε από τη Σούντσβαλ – 1:2. Μέχρι στιγμής οι «κυανόλευκοι» είναι πέμπτοι με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 19:12, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον κορυφαίο.

Σίριους

Η Σίριους κέρδισε 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 17:20, χάρη στα οποία έμεινε στην όγδοη θέση, κάτι που δεν είναι κακό για την ομάδα. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα, οι «κυανόμαυροι» νίκησαν τη Νόρκεπινγκ με 1:0 και την Ντέγκερφορς με 2:0, αλλά ταυτόχρονα σκόνταψαν σε μονομαχίες με τους Χάκεν (3:4), Γκέτεμποργκ (1:2) και Κάλμαρ (1:1).

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ματς οι φορείς στοιχημάτων δίνουν τεράστιο πλεονέκτημα στην πιο δημοφιλή Μάλμε, αλλά η δυνατή Σίριους μπορεί να εκπλήξει το φαβορί. Όσο για μένα, οι ομάδες θα παίξουν ένα από τα ημίχρονα ισόπαλα. Η πρόβλεψή μου είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *