The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλμε εναντίον Λουντογκόρετς Ραζγκράντ: προγνωστικά για στοίχημα

Мальмё-Краковия-27.08b

Champions League – ΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Eleda Stadium

Την Τετάρτη θα γίνουμε μάρτυρες τριών αγώνων για την πρόκριση στο Champions League, συμπεριλαμβανομένης της μάχης μεταξύ Μάλμε και Λουντογκόρετς Ραζγκράντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Η Μάλμε ομάδα ισχυρής θέλησης

Στο δρόμο προς αυτή τη μάχη το σουηδικό γκραντ πέρασε πολλούς αντιπάλους, στον πρώτο γύρο της πρόκρισης νίκησε τη μέτρια Ρίγα – 1:0 εντός και 1:1 εκτός έδρας. Σύμφωνα με το ίδιο σχήμα νικήθηκε η φινλανδική HJK 2:1 εντός και 2:2 εκτός έδρας. Η μάχη ενάντια στην Ρέιντζερς ήταν τεταμένη, όπου οι Σκωτσέζοι έμοιαζαν με φαβορί, στην πρώτη συνάντηση η Μάλμε κέρδισε εντός έδρας 2:1, στην ουσία, πραγματοποιώντας όλες τις ευκαιρίες της. Στη δεύτερη φάση ο σουηδικός σύλλογος βρέθηκε σε δύσκολη θέση, η ομάδα έχασε 0:1 από τους Ρέιντζερς μετά το πρώτο ημίχρονο και παρέμεινε στη μειοψηφία. Αναμενόταν ένα δύσκολο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Μάλμε κατάφερε να μην χάσει, εκτός αυτού, σκόραρε δύο φορές, αρπάζοντας μια τόσο σημαντική νίκη – 2:1. Στην εγχώρια αρένα, η ομάδα είναι ακόμα δεύτερη μετά τον πρώτο γύρο, τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη.

Η Λουντογκόρετς είναι σίγουρη για τον εαυτό της

Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας δεν τα βρήκε όλα ρόδινα, στον πρώτο γύρο της έτυχε σε αντιπάλους η Σαχτάρ Σόλιγκορσκ, οι Λευκορώσοι νικήθηκαν δύο φορές με το ίδιο σκορ 1:0. Στη συνέχεια, ήταν η αρκετά δύσκολη σλοβενική Μούρα – 0:0 εκτός έδρας και 3:1 εντός έδρας, δύο γκολ σημειώθηκαν στο τέλος της συνάντησης. Η πιο δύσκολη ήταν η μάχη εναντίον του ισχυρού Ολυμπιακού – 1:1 εκτός έδρας και 2:2 εντός έδρας, οι Έλληνες ηττήθηκαν μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής ο σύλλογος έχει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια, όπως φαίνεται από τα στατιστικά, η Λουντογκόρετς δεν έχει χάσει ακόμη αυτή τη σεζόν.

Πρόβλεψη

Υπάρχουν ομάδες ίσης κατηγορίας, για τις οποίες το πέρασμα στον όμιλο του Champions League θα είναι μεγάλη επιτυχία, γιατί και οι δύο ξεκίνησαν από τον πρώτο γύρο της πρόκρισης. Ο παράγοντας της δρας σε ένα τέτοιο ζευγάρι θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, οπότε οι γηπεδούχοι θα πρέπει να έχουν πλεονέκτημα. Η πρώτη συνάντηση θα είναι ένα είδος ανίχνευσης, όπου κανείς δεν θα διακινδυνεύσει και πολύ. Με μια τέτοια εικόνα του παιχνιδιού, δεν χρειάζεται να περιμένουμε ψυχαγωγία, ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *