The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλαγα εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ

Malaga-RealSociedad-16.01

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λα Ροσαλέδα

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν

Ο 18ος γύρος του πρωταθλήματος Ισπανίας κλείνει με τον αγώνα μεταξύ Μάλαγα και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στη συνάντηση αυτή θέλω να εξετάσετε ενδεχόμενο του στοιχήματος «γκολ-γκολ».

Η Μάλαγα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 13η θέση στην κατάταξη. Γενικώς, επάξια θέση. Αυτή τη σεζόν το παιχνίδι της έχει αλλάξει πολύ, αν πριν η ομάδα ήταν μια ισχυρή μεσαίας κατηγορίας με πολύ ισχυρή γραμμή άμυνας, τώρα η Μάλαγα σε μεγαλύτερο βαθμό στην επίθεση, αλλά εμφανίστηκαν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Έτσι, η διαφορά τερμάτων της Μάλαγας είναι 26:29, δηλαδή, η ομάδα τακτικά σκοράρει πάνω από 1 μπάλα και εξίσου τακτικά δέχεται περίπου το ίδιο. Για παράδειγμα, στους τελευταίους πέντε γύρους με συμμετοχή της Μάλαγας το στοίχημα «γκολ-γκολ» πέρασε 5 φορές, 100% αποτέλεσμα: Ντεπορτίβο (4:3), Βαλένθια (2:2), Γρανάδα (1:1), Σεβίλλη (4:1) Θέλτα (3:1).

Αυτή τη σεζόν οι αντσούγιες εστιάζονται κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου η ομάδα έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Αλλά εντός έδρας η Μάλαγα δεν μοιάζει με αδιάβατο τοίχο. Η διαφορά τερμάτων είναι 17:11, δηλαδή, επίσης, περισσότερα από ένα γκολ στον αγώνα η ομάδα χάνει και σκοράρει από 2. Στα τελευταία 5 παιχνίδια εντός έδρας το ποντάρισμα «γκολ-γκολ» πέρασε 4 φορές, ενώ το over 2,5 επίσης έσπασε τέσσερις φορές.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στην 6η θέση. Όπως και η Μάλαγα οι Βάσκοι σκοράρουν πάρα πολύ, αλλά παράλληλα και χάνουν τακτικά. Έτσι, η διαφορά τερμάτων είναι 28:25. Σχεδόν το ίδιο ποσοστό με τις αντζούγιες. Στους τελευταίους 5 γύρους το στοίχημα «γκολ-γκολ» πέρασε τρεις φορές.

Εκτός έδρας η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει 4 νίκες και 4 ήττες. Η διαφορά τερμάτων είναι 13:13, δηλαδή, η ομάδα ανά αγώνα κατά μέσο όρο όσο χάνει πάνων από 1 γκολ, τόσο και σκοράρει. Στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» με τη συμμετοχή των Βάσκων πέρασε τρεις φορές: Αθλέτικ Μπιλμπάο (3:2), Αθλητικά (1:3), Ντεπορτίβο (5:1).

Αν κοιτάξουμε τις προσωπικές συναντήσεις των ομάδων, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι τα παιχνίδια πάντα διεξάγονται στον αγώνα. Έτσι, τα τελευταία 5 ματς 2 νίκες ήταν στην πλευρά της Μάλαγας, 1 νίκη στο λογαριασμό της Σοσιεδάδ, επίσης σημειώθηκαν και 2 ισοπαλίες, ενώ το στοίχημα «γκολ-γκολ» πέρασε τρεις φορές (1:1, 3:1, 1:1). Στο γήπεδο της Μάλαγας στις τελευταίες 5 συναντήσεις αυτό το στοίχημα πέρασε 4 φορές (1:1, 1:2, 0:1, 1:1, 3:1).

Είναι δύσκολο να πούμε ποιος σ’ αυτό το ζευγάρι θα βγει ο νικητής. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα προηγούμενα παιχνίδια των ομάδων μπορούμε να υποθέτουμε ότι η πιθανότητα της πραγματοποίησης του στοιχήματος «γκολ-γκολ» είναι πολύ υψηλή.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *