The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλαγα εναντίον Εσπανιόλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Malaga-Espanyol-08.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, 10:00  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Με την απόδοση 1,79 είναι λογικό να πάρει κανείς το μηδενικό χάντικαπ για τους γηπεδούχους. Αυτή τη στιγμή η Μάλαγα βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού στην κατάταξη της Πριμέρα, κατέχοντας την προτελευταία θέση. Η ομάδα δεν είναι πάρα πολύ δυνατή. Αλλά τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια φαίνεται η πρόοδος της Μάλαγα σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Εκτός από την τελευταία ήττα στο εντός έδρας αγώνα από την Μπέτις, εκεί όμως οι γηπεδούχοι μισή ώρα έπαιζαν σε μειονότητα. Πριν από αυτό η Μάλαγα δεν έχανε στην έδρα της στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια, στα δύο απ’ αυτά έχει νικήσει. Επίσης υπήρχε και εκτός έδρας νίκη επί της Σοσιεδάδ και άξια ήττα από τους νυν πρωταθλητές στην έδρα τους. Αν κοιτάξουμε τους αγώνες της Μάλαγα και όχι απλά τα αποτελέσματα, γίνεται φανερή η πρόοδο της ομάδας στην ποιότητα του ποδοσφαίρου.

Η Εσπανιόλ βρίσκεται πιο ψηλά στην κατάταξη, αλλά εξαρτιέται πολύ αυτή τη σεζόν από την έδρα της. Εκτός έδρας η ομάδα έχει πολύ αδύναμη εμφάνιση. Σε οχτώ εκτός έδρας αγώνες  της Λα Λίγκα δεν έχει κερδίσει ούτε μία νίκη, στους τέσσερις απ’ αυτούς η Εσπανιόλ έχασε. Η διαφορά στο σκορ σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι τρομερή 5-15. Ενώ στα πέντε τελευταία εκτός έδρα παιχνίδια η καταλανικός σύλλογος σημείωσε μόλις ένα βαθμό.

Και τι βλέπουμε; Τους αδύναμους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως σιγά-σιγά προσθέτουν στο παιχνίδι και φαίνονται πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Και αρκετά μεσαίους φιλοξενούμενους με πολύ χάλια δείκτες στα εκτός έδρας αγώνες. Προτιμώ την ενδεκάδα της Μάλαγα. Δεν αποκλείω την ισόπαλη έκβαση γι’ αυτό προστατεύομαι με χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάλαγα με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *