The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Mainz-Schalke-09.03

Μπουντεσλίγκα

Όπελ Αρένα, Μάιντς

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 26ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Μάιντς και Σάλκε 04. Το φαβορί του ζευγαριού είναι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι, οι «βασιλικοί μπλε» απόκτησαν αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, έχουν κερδίσει τις τρεις τελευταίες συναντήσεις, ενώ η Μάιντς συνεχίζει να αγωνίζεται για τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ.

Ζώνη των μεταβατικών παιχνιδιών

Μετά από 25 γύρους στο ενεργητικό της Μάιντς υπάρχουν 25 βαθμοί, δηλαδή 7 βαθμούς περισσότερο από την Αμβούργο, η οποία βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει η Βόλσμπουργκ, η οποία βρίσκεται στη δέκατη πέμπτη θέση. Η Μάιντς είναι ομάδα εντός έδρα παιχνιδιού, 17 από τους 25 βαθμούς σημειώθηκαν στο Opel Arena. Συνολικά εντός έδρας η Μάιντς έπαιξε 12 συναντήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, όπου σημείωσε πέντε νίκες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 16:18.

Δεύτεροι

Πριν από το 26ο γύρο η Σάλκε βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα, στο ενεργητικό των «βασιλικών μπλε» είναι 43 βαθμοί. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Σάλκε έχασε μόνο μία φορά, εκτός έδρας με σκορ 1:2 Γκελζενκίρχεν έχασε από την Μπάγερν. Επίσης, σημειώθηκε η νίκη στο Κύπελλο Γερμανίας 1:0 επί της Βόλσμπουργκ, οι νίκες στην Μπουντεσλίγκα πάνω στην Χόφενχαϊμ, Μπάγερ και Χέρτα. Εκτός έδρας η  Σάλκε έπαιξε 12 αγώνες, στους οποίους νίκησε 5 φορές με 4 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 18:16.

Πρόβλεψη

Για να μην παίξει μεταβατικούς αγώνες και για το δικαίωμα να παίζει στη Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η Μάιντς πρέπει να κερδίζει βαθμούς, η ομάδα παίζει αρκετά ωραία στην έδρα της, σκοράρει τακτικά γκολ στις εστίες των αντιπάλων. Η Σάλκε έχει καλή άμυνα, αλλά σε 25 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας οι «βασιλικοί μπλε» έχουν χάσει ήδη 30 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Μάιντς πάνω από 0,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *