The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον ΡΜ Λειψίας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Майнц-РБЛейпциг-24.05b

Μπουντεσλίγκα

Opel Arena (Μάιντς)

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τρεις αγώνες έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή στην Μπουντεσλίγκα, σε έναν από αυτούς η Μάιντς θα φιλοξενήσει την ΡΜ Λειψίας. Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να εκδικηθούν για την ταπείνωση στον πρώτο γύρο; Διαβάστε την πρόβλεψη από τους ειδικούς μας.

Η Μάιντς πρέπει να κρατηθεί στην ελίτ

Η Μάιντς δεν είναι κλαμπ που θα δείχνει το ίδιο επίπεδο παιχνιδιού όλη τη σεζόν. Η ομάδα μπορεί να βγάλει μια ισχυρή μονομαχία ή να αποτύχει άσχημα. Δεδομένου ότι ο σύλλογος καταλαμβάνει μόνο την 15η θέση, το κύριο καθήκον αυτής της σεζόν είναι να διατηρήσει τη θέση στην Μπουντεσλίγκα. Η Μάιντς έχει περιθώριο 4 βαθμών από τη μεταβατική ζώνη, οπότε έχει κάθε πιθανότητα να παραμείνει στην ελίτ για την επόμενη σεζόν. Ο έλεγχος ετοιμότητας της ομάδας ήταν ο τελευταίος αγώνας εναντίον Κολωνία. Η Μάιντς έχανε κατά τη διάρκεια της συνάντησης με σκορ 0:2, αλλά κατάφεραν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού, φέρνοντας το αποτέλεσμα 2:2.

Οι ταύροι θα προσπαθήσουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα

Οι ταύροι αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά καθήκοντα, η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Και ο αγώνας για τη ζώνη του Champions League θα είναι πολύ σοβαρός. Η ΡΜ Λειψίας έχει μια σειρά τριών ισοπαλιών στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό ο σύλλογος έχει χάσει αρκετές θέσεις και βρίσκεται τώρα στην τέταρτη θέση. Για να κατανοήσουμε την πυκνότητα των ομάδων στο πρωτάθλημα, ας δώσουμε προσοχή, η διαφορά των ταύρων από τη δεύτερη θέση είναι τρεις βαθμοί και το κενό από την πέμπτη ήταν μόνο ένας βαθμός. Στον τελευταίο γύρο η ΡΜ Λειψίας δεν μπόρεσε να νικήσει την Φράιμπουργκ εντός έδρας – 1:1, αν και οι ταύροι θα μπορούσαν και να χάσουν, αλλά βοήθησε η VAR, η οποία βοήθησε τον δικαστή να ακυρώσει το γκολ του αντιπάλου στην παράταση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μικρή ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, μόνο 7 αγώνες, αλλά σε κάθε απ’ αυτούς σημείωναν τουλάχιστον τρία γκολ. Ο πιο αξέχαστος αγώνας ήταν του πρώτου γύρου αυτής της σεζόν, όταν οι ταύροι κατέστρεψαν τον αντίπαλο με σκορ 8:0.

Πρόβλεψη

Όλοι θυμούνται το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, γιατί τη Μάιντς διακυβεύονται όχι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά και η τιμή του συλλόγου. Η ΡΜ Λειψίας έχει σκοπό να νικήσει, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση στο τουρνουά. Υπάρχει κάθε πιθανότητα οι ομάδες να δείξουν ξανά αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε σκόπιμο να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 2,19.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *