The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Майнц-РБЛейпциг-24.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κόφας Αρένα

Στις 23 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Μπουντεσλίγκα, θα παίξουν Μάιντς και ΡΜ Λειψίας, πρόβλεψη για τον αγώνα τους ετοίμασαν οι αναλυτές του πόρου μας.

Είναι δύσκολο για «ταύρους» φέτος

Η ΡΜ Λειψίας είναι δεύτερη στη Μπουντεσλίγκα, μόλις 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου. Όλα φαίνονται πολύ σοβαρά, αλλά φέτος οι «ταύροι» δυσκολεύονται. Τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος τον Ιανουάριο και όλα ήταν πολύ δύσκολα. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην κύρια αίσθηση αυτής της σεζόν, την Ούνιον Βερολίνου 1:0. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει απώλειες προσωπικού, γι’ αυτό το λόγο χάνονται η ευελιξία και η ποικιλομορφία, πέντε παίκτες είναι τραυματισμένοι. Τα πλέι οφ του Champions League είναι πολύ κοντά, όπου θα πρέπει να παίξουν κόντρα στη δυνατή Λίβερπουλ.

Η Μάιντς απομακρύνεται από την ελίτ

Τα πράγματα της Μάιντς είναι πολύ χάλια αυτήν τη σεζόν, υπάρχει ακόμη ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος μπροστά, αλλά η διατήρηση της θέσης στην ελίτ θα θεωρείται μικρό θαύμα. Ο σύλλογος υστερεί από τη ζώνη των πλέι οφ κατά 8 βαθμούς. Σημείωσε μόνο μία νίκη σε 17 αγώνες της Μπουντεσλίγκα, τι άλλο να αναλύσουμε. Η Μάιντς έχασε τον τελευταίο της αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ 0:2. Κατάφερε φέτος να πάρει βαθμούς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ 1:1, αλλά εδώ βοήθησε η τύχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν ενδιαφέρουσες στατιστικές αναμετρήσεων, μόνο 9 αγώνες, και σε όλες, σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Στον πρώτο γύρο, η ΡΜ Λειψίας γιόρτασε τη νίκη με σκορ 3:1, ενώ την περασμένη σεζόν οι «ταύροι» χλεύασαν τον αντίπαλό τους δύο φορές – 5:0 και 8:0.

Πρόβλεψη

Η προτελευταία και η δεύτερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα παίζουν μεταξύ τους, φυσικά οι «ταύροι» είναι το φαβορί. Οι αποδόσεις για τους φιλοξενούμενους έχουν ήδη πέσει, οπότε το στοίχημα στη σαφή νίκη τους δεν είναι καθόλου επικερδές. Απομένουν δύο ελκυστικές επιλογές: το σύνολο είναι πάνω και νίκη των φιλοξενουμένων με αρνητικό χάντικαπ. Διαλέγουμε το δεύτερο στοίχημα: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *