The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Вильярреал-12.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 30 Απριλίου 2022, 4:30 μ.μ.

MEWA ARENA

Η Μπάγερν Μονάχου έγινε πρωταθλήτρια Γερμανίας, νωρίτερα από το πρόγραμμα, και για 10η συνεχόμενη φορά. Τώρα μπορεί να περάσει τις υπόλοιπες εβδομάδες της σεζόν γιορτάζοντας. Με τι διάθεση θα έρθει ο μεγιστάνας στη Μάιντς το Σάββατο;

Η Μάιντς δεν άντεξε για την άνοιξη

Οι «Karnevalsverein» υπό τον Bo Svensson ανέβασαν ρυθμούς. Ο Δανός, έχοντας λάβει την ομάδα τον χειμώνα του 2021, την έβγαλε από την κρίση. Και αυτή τη σεζόν φαινόταν ότι η ομάδα θα αγωνιζόταν ακόμη και για ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως την άνοιξη η ομάδα έπεσε σε αποδόσεις, μεταξύ άλλων λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, για αυτό το λόγο άλλαξε τόσο το πρόγραμμα όσο και όλες οι προετοιμασίες. Μετά, όπως φαίνεται, οι παίκτες δεν μπόρεσαν να οργανωθούν εκ νέου, συνειδητοποιώντας ότι ακόμη και η 7η θέση γινόταν ανέφικτη. Τον Απρίλιο κέρδισαν μόνο 2 βαθμούς σε 5 αγώνες. Και ένα είδος συμβόλου συνθηκολόγησης, απόρριψης του ονείρου τους να μπουν τουλάχιστον στο Conference League, ήταν το 0:5 στο γήπεδο της Βόλφσμπουργκ, η οποία ήταν πολύ ασταθής σε όλο αυτό το πρωτάθλημα. Δεν είναι σίγουρο ότι μετά από ένα τέτοιο χτύπημα θα μπορέσουν να επανέρθουν. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν τον επόμενο αγώνα ή θα χάσουν σε αυτό.

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγυρίζει, αλλά συνειδητοποιεί ότι έχει πετύχει το ελάχιστο

«Το αστέρι του νότου» αποχωρίστηκε τον Hansi Flick πριν από ένα χρόνο. Η επιλογή του διαδόχου ήταν αρκετά προφανής, είναι σαφές ότι αργά ή γρήγορα, αλλά το τοπικό παιδί θαύμα, ο Nagelsmann, υποτίθεται ότι θα έφτανε στο Μόναχο. Λοιπόν, ο Julian δεν μπορεί ακόμα να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το πώς δούλεψε την πρώτη σεζόν. Ήταν ιδιαίτερα επώδυνο να χάσει 0:5 στο Μενχενγκλάντμπαχ με αποκλεισμό από το κύπελλο, και στο Champions League, έχοντας περάσει με κάποια προβλήματα τη Σάλτσμπουργκ, αποκλείστηκαν όχι από τη πιο δυνατή Βιγιαρεάλ. Βέβαια κατέκτησαν τίτλο στο πρωτάθλημα, 10ο στη σειρά, αφενός, ένα λαμπρό επίτευγμα, αφετέρου, είναι κάτι νέο για τον ίδιο τον προπονητή. Για τους ποδοσφαιριστές, αυτό έχει γίνει εδώ και καιρό, αν όχι ρουτίνα, σίγουρα ένα «υποχρεωτικό πρόγραμμα». Σε κάθε περίπτωση, ο ειδικός θα προσπαθήσει να λάβει υπόψη του τα μαθήματα. Και οι υπόλοιποι αγώνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα πειράματα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπάγερν Μονάχου, φυσικά, κυριαρχεί σίγουρα στις συναντήσεις. Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι η σπάνια νίκη του, η πρώτη από το 2016, σημειώθηκε ακριβώς πριν από έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2021.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν στόχους σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στο τέλος της σεζόν συνολικά. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο «σύνολο είναι κάτω από 3,5 γκολ» (απόδοση 1,88).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *