The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Майнц-Байер-18.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022, 9:30 μ.μ.

MEWA ARENA

Την Παρασκευή, το Europa League και το Conference League θα αντικατασταθούν από την έναρξη των γύρων στα πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης. Ανάμεσά τους θα είναι και η Μπουντεσλίγκα, όπου έχουν δημιουργήσει παράδοση εδώ και καιρό να βάζουν 1 ζευγάρι για αυτή τη ώρα. Αυτή τη φορά η Μάιντς θα παίξει με την Λεβερκούζεν. Και οι δύο δεν είναι κακοί τώρα. Ποιος θα είναι πιο δυνατός σε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

Η Μάιντς είναι ασταθής ακόμα, αλλά κι οι ανταγωνιστές δεν είναι καλύτεροι

Οι «Karnevalsverein» πριν από ένα χρόνο απόκτησαν τον Bo Svensson ως πρώτο προπονητή. Ο Δανός κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση – τον χειμώνα του περασμένου έτους υπήρχε σοβαρός κίνδυνος υποβιβασμού. Ταυτόχρονα όμως ο σύλλογος δεν καταφέρνει να συνεχίσει την πρόοδο με τον ίδιο ρυθμό, να ξαναγίνει διεκδικητής ευρωπαϊκών κυπέλλων. Κερδίζει περίπου ενάμισι πόντο ανά αγώνα, είναι στατιστικά πιο πολύ μιας μεσαίας ισχυρής ομάδας. Φαίνεται καθαρά πώς το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον τόπο διεξαγωγής της μονομαχίας. Εντός έδρας, η Μάιντς έχει τέσσερις σερί νίκες, ενώ δεν έχει χάσει εντός έδρας από τον Οκτώβριο. Αλλά εκτός έδρας υπάρχει μια αντίθετη εικόνα. Αποκλείστηκαν από το κύπελλο σε εκτός έδρας αγώνα από την Μπόχουμ. Ωστόσο, το ταξίδι στο Φράιμπουργκ έληξε ισόπαλο, αλλά και εκεί δεν κράτησαν το πλεονέκτημα που επιτεύχθηκε στο 1ο ημίχρονο.

Η Λεβερκούζεν είναι με σιγουριά μεταξύ των κορυφαίων αυτής της Μπουντεσλίγκα

Οι «ασπιρίνες» για αρκετά συνεχόμενα χρόνια δεν έδειχναν καλό ποδόσφαιρο, δηλαδή, δεν μπήκαν στο κουαρτέτο των καλύτερων. Και, κατά συνέπεια, δεν κέρδιζαν πρόκριση στο Champions League. Αλλά ένα αρκετά ριψοκίνδυνο στοίχημα στον Gheorardo Seoan, τον οποίο προσκάλεσαν από τους Young Boys Ελβετίας, λειτουργεί μέχρι στιγμής. Με αρκετή σιγουριά, ο σύλλογος παραμένει στην 3η θέση, ακριβώς πίσω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία, παρεμπιπτόντως, νικήθηκε πρόσφατα με 5-2 εντός έδρας. Ακολούθησε ήδη «αναμενόμενο» 4-2 κόντρα στην Στουτγάρδη στην κρίση. Σύντομα το πρόγραμμα θα γίνει πιο δύσκολο λόγω του Europa League, οι Γερμανοί χάνουν τον γύρο των 32, καθώς κέρδισαν τον όμιλό τους το φθινόπωρο. Αυτό τους επέτρεψε σε αυτήν την περιοδεία να παίξουν την Παρασκευή.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάιντς κέρδισε τελευταία φορά το 2017. Μετά από αυτό, για 8 αγώνες υπήρξαν 7 νίκες την Λεβερκούζεν (συμπεριλαμβανομένου του τρέχοντος πρωταθλήματος, 1-0 στο Λεβερκούζεν). Όμως ακριβώς πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2021, οι «Karnevalsverein» σημείωσαν εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Μάιντς είναι δυνατή ομάδα μεσαίου επιπέδου και δεν έχει πολλά κίνητρα. Ενώ η Λεβερκούζεν ονειρεύεται να επιστρέψει στο Champions League και πρέπει να παλέψει για τους μέγιστους βαθμούς. Ποντάρουμε σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *