The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον  Άουγκσμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

майнц (Копировать)

Μπουντεσλίγκα

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Opel Arena. Μάιντς

Στην Μπουντεσλίγκα στις 14 Ιουνίου προγραμματίζονται μόνο δύο αγώνες, σε έναν από αυτούς θα παίξουν οι γείτονες στην κατάταξη και ανταγωνιστές για την επιβίωση Μάιντς και Άουγκσμπουργκ. Πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ τους ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Η Μάιντς διέκοψε σειρά ηττών

Στο τέλος του πρωταθλήματος η Μάιντς κάνει τους οπαδούς της να ανησυχούν, η ομάδα καταλαμβάνει την 15η θέση στην Μπουντεσλίγκα, έχοντας διαφορά μόλις τριών βαθμών από τη ζώνη των πλέι-οφ. Οι ποδοσφαιριστές χαλάρωσαν λίγο όταν κατάφεραν να κερδίσουν στον τελευταίο γύρο εναντίον της Άιντραχτ Φραγκφούρτης 2:0, ενώ πριν από αυτό υπήρχαν 5 αγώνες χωρίς νίκες. Η ομάδα έχει μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη χάσει 62 γκολ. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν για τον σύλλογο σε αυτόν τον αγώνα λόγω τραυμάτων. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία είναι στη 16η θέση, παίζει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, υπάρχουν πιθανότητες να ξεφύγουν από τον αντίπαλο, και επίσης να προσπεράσουν άλλους ανταγωνιστές στην πορεία.

Η Άουγκσμπουργκ έχει πολλές απώλειες

Οι Fuggers έχουν μόνο ένα βαθμό περισσότερο στο ενεργητικό από τον επερχόμενο αντίπαλο και τώρα καταλαμβάνουν τη 14η θέση. Στον τελευταίο γύρο η Άουγκσμπουργκ έπαιξε καλύτερα στον αγώνα με την Κολωνία, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει, αποτέλεσμα 1:1. Ο σύλλογος δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και τρεις συνεχόμενους αγώνες, και ως εκ τούτου τώρα πρέπει να σκεφτεί τη διατήρηση της θέσης. Ο σύλλογος έχει πολλούς τραυματισμένους παίκτες, καθώς επτά παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα. Η πιθανότητα αποκλεισμού είναι χαμηλή, αλλά αν σταματήσει να παίζει, μπορεί να προκύψουν σοβαρά προβλήματα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Άουγκσμπουργκ εκμεταλλεύτηκε πλήρως το πλεονέκτημα της έδρα της, κερδίζοντας με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Είναι πολύ σημαντικός αγώνας και για τους δύο συλλόγους, καθώς ο νικητής της συνάντησης είναι πολύ πιθανό να διατηρήσει τη θέση του. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε φαβορί εδώ, αλλά προτιμούμε την Μάιντς, υποστηρίζοντας την επιλογή μας με το γεγονός ότι η Άουγκσμπουργκ έχει πολλές απώλειες προσωπικού. Το στοίχημα στη νίκη των γηπεδούχων είναι επικίνδυνο, αλλά με μηδενικό χάντικαπ είναι μια χαρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάιντς με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *