The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Магдебург-Айнтрахт-01.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

MEWA ARENA

Η Γερμανία, μαζί με άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες μετά το Σαββατοκύριακο, σταματά το πρόγραμμα της σεζόν των συλλόγων, ήρθε η ώρα να προετοιμαστούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Επιπλέον, το κυριακάτικο πρόγραμμα εδώ θα αποτελείται από 2 ποδοσφαιρικούς αγώνες. Λίγο νωρίτερα η Μάιντς θα φιλοξενεί την Άιντραχτ. Τι μπορούν να περιμένουν οι φιλοξενούμενοι από τη Φρανκφούρτη επί του Μάιν; Το αναλυτικό τμήμα του site ετοίμασε τη δική του εκδοχή του προγνωστικού για τον αγώνα της 13ης Νοεμβρίου 2022.

Η Μάιντς δεν είναι αρκετά σταθερή για να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από μια θέση ανάμεσα στις μεσαίες ομάδες

Η ομάδα στις αρχές του περασμένου ημερολογιακού έτους διόρισε προπονητή τον Μπο Σβένσον, τον δικό του πρώην ποδοσφαιριστή. Ο Δανός ως προπονητής είναι προφανώς πιο δυνατός από ότι ήταν αμυντικός (έπαιζε στη Γερμανία για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά όχι πολύ συχνά), και εξασφάλισε αισθητή πρόοδο για την ομάδα. Φαίνεται μάλιστα να διεκδικεί να παλέψει για θέσεις σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο σύλλογος έχει ένα ορισμένο ταβάνι. Τερμάτισε μόλις 8ος την περασμένη σεζόν, και αυτή τη σεζόν εναλλάσσεται μεταξύ επιτυχημένων περιόδων και αποτυχιών. Πρόσφατα σημειώθηκαν 3 σερί νίκες (αν και συμπεριλαμβανομένου του κυπέλλου), αλλά ακολούθησαν ήττες: 3-6 με την Μπάγερν Μονάχου, 0-3 με τη Βόλφσμπουργκ. Ενώ το 0-1 με Σάλκε σε κρίση δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς παρά μια σκέτη αποτυχία. Και πάλι δεν σκόραραν τίποτα…

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει μια αξιοπρεπή σεζόν

Οι «αετοί» έφεραν τον Oliver Glasner για να αντικαταστήσει τον απερχόμενο Adi Hütter το 2021. Κάτω από αυτόν, η ομάδα επέστρεψε στον πάτο της βαθμολογίας της Bundesliga, αλλά την ίδια στιγμή μπόρεσε να αντισταθμίσει τα πάντα με την κατάκτηση του Europa League. Αυτό επέτρεψε στους Γερμανούς να παίξουν τώρα στο Champions League και άδραξαν την ευκαιρία, αφού κατάφεραν να περάσουν τη Σπόρτινγκ με τη Μαρσέιγ σε έναν δύσκολο αγώνα και να φτάσουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Παρά αυτόν τον «διεθνές» φόρτο εργασίας, η Άιντραχτ σταδιακά ανέβασε δυναμική στην Bundesliga. Έχοντας ξεκινήσει εκεί με 2 βαθμούς σε 3 αρχικούς γύρους, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει τους περισσότερους αγώνες και να ανέβει στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Έφτασαν οι δυνάμεις και για την Χόφενχαϊμ, στην σκόραραν τρεις φορές σε μισή ώρα και τελικά κατέγραψαν το 4-2.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα δύο τελευταία γερμανικά πρωταθλήματα επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σημείωσε με τη Μάιντς 4 βαθμούς από τους 6 δυνατούς.

Πρόβλεψη

Η Μάιντς είναι εκτός φόρμας και ο αντίπαλος πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Φαίνεται να περάσει το στοίχημα στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *