The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον Άιντραχτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Fußball Europa League Playoff-Runde Eintracht Frankfurt - Racing Straßburg am 29.08.2019 in der Commerzbank-Arena in Frankfurt am Main Filip Kostic ( Frankfurt ) *** Football Europa League Playoff Round Eintracht Frankfurt Racing Strasbourg on 29 08 2019 in the Commerzbank Arena in Frankfurt am Main Filip Kostic Frankfurt xMNx

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κόφας Αρένα

Στην Γερμανία σπάνια παίζουν τις Δευτέρες. Αλλά στις αρχές του χειμώνα θα γίνει μια εξαίρεση – στο Μάιντς ο ομώνυμος σύλλογος θα παίξει εναντίον της Άιντραχτ. Πώς θα βγει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με νέο τεχνικό της «ομάδας του καρναβαλιού»; Οι ειδικοί μας μοιράζονται την πρόβλεψή τους για αυτόν τον αγώνα στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Μάιντς με τον νέο τεχνικό έβγαλε το καλύτερο παιχνίδι στους τελευταίους μήνες

Η «ομάδα του καρναβαλιού» ξεκίνησε ασθενώς τη σεζόν. Στη Γερμανία δεν συνηθίζεται να περιμένουν για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα για σημαντική διάρρηξη, και αυτός ο σύλλογος δεν ήταν ο πρώτος που έχει ήδη πραγματοποιήσει αλλαγή προπονητή. Επιπλέον, ο Achim Bayerlorzer διορίστηκε αμέσως μετά την απόλυση από τη παρόμοια θέση στην Κολωνία. Το ντεμπούτο του νέου τεχνικού ήταν απλώς τέλειο. Αν πριν από αυτόν τον αγώνα η Μάιντς είχε μόνο 9 βαθμούς και 3 ήττες σε 4 γύρους (ενδιαφέρον, ότι η μόνη εξαίρεση ήταν η νίκη επί των «κατσικών»), στις 24 Νοεμβρίου κατάφερε να νικήσει την Χόφενχαϊμ, ομάδα που προηγουμένως έβγαζε καλή σειρά νικών. Κέρδισαν στον υποψήφιο για θέσεις σε ευρωπαϊκούς αγώνες εκτός έδρας και συντριπτικά κιόλας, 5-1. Ακόμα και η απομάκρυνση του Μπακού δεν εμπόδισε, εξαιτίας του οποίου έπρεπε να παίξουν όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα άνδρες. Τότε στη μειονότητα σκόραραν 4 γκολ! Το διπλό ήταν από τον Pierre Kunde, είναι τα πρώτα του γκολ στη Γερμανία, όπου παίζει τη 2η σεζόν.

Άιντραχτ φαίνεται καλύτερα στο Europa League από τη Μπουντεσλίγκα

Οι “αετοί” έχουν γίνει ο σύλλογος που “απέλυσε” τον Ουνάι Εμέρι. Ήταν αναμενόμενο από καιρό, με τον Βάσκο τεχνικό οι “κανονιέρηδες” έβγαλαν μια πλήρη “μαύρη” σειρά και λίγοι πίστευαν ότι ο προπονητής θα έμενε για πολύ στη θέση του. Αλλά η τελευταία σταγόνα ήταν τα άβουλα 1-2 στο Λονδίνο. Αν και οι Βρετανοί είναι το 99% στα πλέι-οφ, στον τεχνικό έδειξαν την πόρτα. Οι Γερμανοί πλησίασαν την πρόκριση από τον όμιλο, αλλά μέχρι στιγμής είναι μόνο οι δεύτεροι. Στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Adi Hutter μετά από 5-1 με την Μπάγερν Μονάχου (παρεμπιπτόντως, ήταν ετυμηγορία για έναν άλλο προπονητή, Νίκο Κόβατς!) η Άιντραχτ έχασε δύο φορές στη σειρά, έχοντας αποκλειστεί από την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Αλλά τώρα στη Γερμανία όλοι πέφτουν σε δύσκολη θέση, οπότε είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι ο εκπρόσωπος της Φρανκφούρτης είναι απελπιστικά πίσω από τους ανταγωνιστές.

Προσωπικές συναντήσεις

Στο τελευταίο πρωτάθλημα η Μάιντς πήρε 4 βαθμούς σε προσωπικούς αγώνες. Τον Μάιο η ομάδα κέρδισε στη Φρανκφούρτη 2-0.

Πρόβλεψη

Η Μάιντς συγκλόνισε στον τελευταίο γύρο και όχι μόνο την Χόφενχαϊμ και τους οπαδούς της. Τώρα η Άιντραχτ θα αντιμετωπίσει το αουτσάιντερ με περισσότερο σεβασμό και προσοχή και δεν πρέπει να επιτρέψει λάθη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άιντραχτ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *