The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Σαιντ Ετιέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Saint-Etienne-23.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ, Décines-Charpieu

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 14ου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γαλλίας θα ανοίξει η μονομαχία μεταξύ Λυών Ολιμπίκ και Σαιντ Ετιέν, το ντέρμπι Rhone-Alpes, μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων βγάζουν τη Λυών, που χρειάζεται τη νίκη για να ανέβει επιτέλους στις τρεις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αλλά η Σαιντ Ετιέν θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσει βαθμούς στον αγώνα της Παρασκευής, επειδή οι “πράσινοι” για πρώτη φορά σε πολύ καιρό διεξάγουν πραγματική μάχη για τη θέση στο TOP-3.

Με καλή διάθεση

Η Λυών Ολιμπίκ έφυγε για διεθνή παύση σε καλή διάθεση, έχοντας κερδίσει μια ισχυρή νίκη επί της Γκινγκάμπ 4: 2 εκτός έδρας. Αυτοί οι τρεις βαθμοί βοήθησαν τους μελλοντικούς γηπεδούχους να εδραιωθούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης, στο ενεργητικό των “λιονταριών” υπάρχουν 24 βαθμοί, η διαφορά από τη Λιλ και τη δεύτερη θέση αποτελεί δύο μονάδες.

Οι “πράσινοι” παίζουν καλά εντός έδρας

Με τη σειρά της η Σαιντ Ετιέν είναι ομάδα πολύ εντός έδρας παιχνιδιού, από 23 βαθμούς τους 17 οι “πράσινοι” κέρδισαν στους εντός έδρας αγώνες και μόλις 6 εκτός. Συνολικά εκτός έδρας η ομάδα έχει τα εξής: +1 =3 -2, η διαφορά τερμάτων είναι 6:11. Οι στατιστικές, για να το θέσω ήπια, είναι αδύναμες για μια ομάδα που πρόκειται να αγωνιστεί για να μπει στο TOP-3.

Πρόβλεψη

Η Λυών είναι μια δραστήρια και ασταθής ομάδα, αλλά για τη Σαιντ Ετιέν τα “λιοντάρια” θα προετοιμαστούν δεόντως και σίγουρα θα παρουσιάσουν υψηλή τάξη παιχνιδιού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Memphis Depay, ο αρχηγός των επιθέσεων της Λυών και της εθνικής Ολλανδίας, σίγουρα θα ευχαριστήσει με σκοραρισμένο γκολ μετά από την επιτυχία στην εθνική ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λυών θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *