The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Σαιντ-Ετιέν: προγνωστικά για στοίχημα

Лион-Сент-Этьен-21.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Στις 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1, η Λυών θα παίξει με τη Σαιντ-Ετιέν, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των ομάδων ετοίμασαν οι ειδικοί του site μας.

Τα «λιοντάρια» πικραίνουν πολύ

Η Λυών αναμενόταν να αγωνιστεί σκληρά αυτή τη σεζόν, τουλάχιστον για την πρώτη τριάδα, και ο σύλλογος σαφώς δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Τα «λιοντάρια» είναι μόλις 11οι στη Ligue 1, 6 βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος κέρδισε εκτός έδρας την Τρουά με σκορ 1:0, οπότε διέκοψε σερί τεσσάρων ισοπαλιών. Με φόντο το πρωτάθλημα, η ομάδα έδειχνε εξαιρετική στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου κέρδισε με σιγουριά τον όμιλό της στο Europa League, φτάνοντας αμέσως στους 16. Η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, γιατί θέση στη μέση της βαθμολογίας θα ήταν καταστροφή. Η Λυών θα έχει επτά παίκτες εκτός, τέσσερις είναι τραυματισμένοι και τρεις παίζουν στο Κύπελλο Αφρικής.

Η Σαιντ-Ετιέν θα δυσκολευτεί να αποφύγει τον υποβιβασμό

Η Σαιντ-Ετιέν έχει ακόμα περισσότερα προβλήματα από τον αντίπαλο, το πρόβλημα είναι ότι ο σύλλογος είναι τελευταίος στο πρωτάθλημα. Υστερώντας από τη σωτήρια 17η θέση 6 βαθμούς, το παιχνίδι στην ρεζέρβα δεν ηρεμεί ιδιαίτερα. Η ομάδα έχει πολύ χάλια διάθεση καθώς έχει χάσει έξι σερί παιχνίδια πρωταθλήματος. Η τελευταία ήττα εντός έδρας από τη Λανς ήταν πολύ πικρή, ο αντίπαλος πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 90+5ο λεπτό – 1:2. Χτύπησε τη Σαιντ-Ετιέν και το Κύπελλο Αφρικής, πέντε παίκτες πέταξαν αμέσως στο τουρνουά, δύο παίκτες δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έδωσαν ένα εξαιρετικά τεταμένο ματς, η Λυών προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου τα «λιοντάρια» έμειναν στη μειοψηφία. Η Σαιντ-Ετιέν κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 90+4, σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι – 1:1. Οι αντίπαλοι αντάλλαξαν επίσης γκολ, τα οποία ο διαιτητής ακύρωσε μετά από επαναλήψεις βίντεο.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Λυών είναι το φαβορί, κάτι με το οποίο μπορεί κανείς να συμφωνήσει, αν και μόνο λόγω του γεγονότος ότι η Σαιντ-Ετιέν τα πάει χειρότερα από τα «λιοντάρια». Η πορεία της συνάντησης σίγουρα θα ελέγχεται από τους γηπεδούχους, δεν περιμένουμε κάποια θεαματική μάχη, το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πάρτε εδώ τη νίκη της Λυών με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *