The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Soccer Football - Ligue 1 - Olympique Lyonnais vs Paris St Germain - Groupama Stadium, Lyon, France - January 21, 2018   Lyon's Memphis Depay celebrates with Anthony Lopes after the match   REUTERS/Emmanuel Foudrot

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Ο κεντρικός αγώνας του έκτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλάις, φυσικά, θα είναι η αντιπαράθεση μεταξύ Λυών και ΠΣΖ. Η μάχη των δύο γιγάντων της Γαλλίας και των σημερινών συμμετεχόντων στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν.

Ασταθή λιοντάρια

Η Λυών είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη. Κάποτε, η ομάδα κυριαρχούσε στην εγχώρια αρένα, αλλά τώρα οι καιροί έχουν αλλάξει. Αυτή τη σεζόν τα «λιοντάρια» σημείωσαν 8 βαθμούς σε πέντε αγώνες της Λιγκ 1 Γαλλίας. Η έναρξη ήταν επιτυχημένη, δύο θεαματικές νίκες επί της Μονακό εκτός 3:0 και της Ντιζόν εντός έδρας 6:0. Η ομάδα έπεσε μετά από την ήττα στον τρίτο γύρο εκτός έδρας από τη Μονπελιέ 1:0, μετά από την οποία ακολούθησε ισοπαλία με την Μπορντό 1:1. Η Λυών έπρεπε να πάρω τρεις βαθμούς στον αγώνα εναντίον της Αμιέν εκτός έδρας, αλλά έχασε τη νίκη στην παράταση – 2:2. Ο σύλλογο απέτυχε να ξεκινήσει με τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, 1:1 στον εντός έδρας αγώνα εναντίον Ζενίθ.

Παριζιάνοι παίζουν με κουράγιο

Η ΠΣΖ ήδη συνηθισμένα για τον εαυτό της είναι ηγέτης στο γαλλικό πρωτάθλημα, αν και η ομάδα ήδη κατάφερε να χάσει αυτή τη σεζόν, ανίκανη να αντισταθεί εκτός έδρας στην Ρεν (2:1). Στις υπόλοιπες τέσσερις συναντήσεις οι Παριζιάνοι γιόρτασαν τη νίκη. Η ομάδα θα έρθει στον επερχόμενο αγώνα σε καλή διάθεση, επειδή η ΠΣΖ κατόρθωσε να νικήσει τη Ρεάλ με σκορ 3:0 εντός έδρας αυτή την εβδομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το διπλό σε αυτόν τον αγώνα σκόραρε ο Di Maria, ενώ ο Μπαπέ, ο Καβανί και ο Νεϊμάρ έχασαν αυτόν τον αγώνα. Οι πρώτοι δύο τραυματίστηκαν και ο Βραζιλιάνος αποκλείστηκε. Μόνο ο Νεϊμάρ από την παραπάνω τριάδα θα παίξει με τη Λυών, αλλά αυτό θα είναι αρκετό για να παρουσιάσει καλό παιχνίδι.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι ομάδες συχνά βγάζουν πολύ παραγωγικούς αγώνες, την περασμένη σεζόν κάθε μία από τις ομάδες γιόρτασε νίκη στην έδρα της. Η ΠΣΖ νίκησε τον αντίπαλο με σκορ 5:0, ενώ η Λυών κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Είναι απολύτως λογικό η ΠΣΖ να είναι το φαβορί σε αυτόν τον αγώνα, αλλά οι Παριζιάνοι εξακολουθούν να έχουν προβλήματα προσωπικού. Πιθανότατα η μονομαχία θα αποδειχθεί και πάλι παραγωγική, με άλλο τρόπο αυτά τα κλαμπ δεν ξέρουν να παίξουν. Οι ομάδες πρέπει να ενεργοποιήσουν το δυναμικό της επίθεσης σε αυτόν τον αγώνα. Προτείνουμε το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *