The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Nice-31.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Groupama Stadium, Λυών

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος Γαλλίας θα ανοίγει η μονομαχία μεταξύ Ολιμπίκ Λυών και Νις. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, που όμως έχουν ήδη υποστεί μία ήττα στη φετινή σεζόν. Και είναι δύσκολο να διαφωνήσω με τη γραμμή πονταρίσματος, επειδή η Νις ξεκίνησε το πρωτάθλημα πολύ χάλια, προφανώς, οι “αετοί” στην τρέχουσα σεζόν δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Δύο νίκες

Για τη Λυών η επερχόμενη συνάντηση θα είναι η τρίτη εντός έδρας, πριν από αυτήν τα “λιοντάρια” μόνο νικούσαν τους αντιπάλους στην έδρα τους. Καταγράφηκαν οι νίκες επί της Αμιέν και Στράσμπουργ. Επίσης, σημειώθηκε η ήττα στο εκτός έδρας αγώνα από την Ρενς με σκορ 0:1. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 η Λυών με έξι βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση, με τρεις μονάδες διαφορά από την ΠΣΖ και τη Ντιζόν.

Αποτυχία

Η έναρξη του πρωταθλήματος για τη Νις πρέπει να αναγνωριστεί ως αποτυχία, οι “αετοί” στους τρεις εναρκτήριους γύρους δεν κατάφεραν ποτέ να κερδίσουν, σημειώνοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία σημειώθηκε με τη Καέν στο εκτός έδρας παιχνίδι, ήττες 0:1 από τη Ρενς και 0:4 από τη Ντιζόν στις συναντήσεις εντός έδρας. Τα στατιστικά στοιχεία είναι απλώς απαράδεκτα, όχι μόνο ότι η ομάδα ήδη στην αρχή έχει δύο ήττες στο “Allianz Riviera”, αλλά και μόνο ένα σκοραρισμένο γκολ στα 270 λεπτά.

Πρόβλεψη

Η Λυών είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η ομάδα παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της και αποσκοπεί αποκλειστικά για τη νίκη την πλησιέστερη Παρασκευή. Η σημερινή Νις φαίνεται αδύναμη, είναι προφανές ότι με τέτοια φόρμα οι “αετοί” απλά δεν μπορούν να δώσουν μάχη στη Λυών. Στο ζεύγος Λυών –Νις το στοίχημα στους γηπεδούχους μοιάζει με εξαιρετική επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *