The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Νιμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Nimes-19.10

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στάδιο Groupama, Décines-Charpieu

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 10ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα ανοίγει ο αγώνας μεταξύ Λυών εναντίον Νιμ. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι η γηπεδούχος ομάδα, τα «λιοντάρια» έφυγαν για το διάλλειμα, έχοντας χάσει 0:5 από την ΠΣΖ, σίγουρα η ομάδα του Ζενεσιό κράτησε τη μνησικακία και η Νιμ έπεσε κάτω από το καυτό χέρι μιας από τις ισχυρότερες ομάδες του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Μόνο 6η

Μετά από 9 γύρους στο γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου η Ολιμπίκ Λυών βρίσκεται στην 6η θέση στην κατάταξη. Στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 14 βαθμοί, η διαφορά από τη Μαρσέιγ και το TOP-3 αποτελεί μόνο δύο βαθμούς, οπότε για τη Λυών δεν συνέβη τίποτα τρομερό. Η ενδεκάδα του Ζενεσιό συνεχίζει να παραμένει ανάμεσα στους αγωνιστές για τη θέση στη ζώνη του Champions League και όσον αφορά τον αγώνα για την πρώτη θέση στην κατάταξη, εξ’ αρχή δεν θα μπορούσε να υπάρχει, δεδομένης της τρέχουσας δύναμης της ΠΣΖ.

Στο κάτω μέρος

Η Νιμς δεν έχει καθόλου πόρους όπως η Λυών, ο κύριος στόχος των μελλοντικών φιλοξενουμένων είναι να διατηρήσουν τη θέση τους στην ελίτ. Πριν από τον 10ο γύρο η Νιμ έχει 10 βαθμούς στο ενεργητικό της, είναι μπροστά από τις ομάδες από τη ζώνη υποβιβασμού κατά 4-5 βαθμούς, αλλά στις τελευταίες πέντε συναντήσεις αυτή η ομάδα δεν σημείωσε ούτε μία νίκη. Από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου η Νιμ έπαιξε ισοπαλία τέσσερις φορές με μία ήττα, η οποία συνέβη την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου, από τη Μονπελιέ 0:3.

Πρόβλεψη

Η Λυών στο παιχνίδι εντός έδρας θα προσπαθήσει να πάρει ικανοποίηση για τη συντριπτική ήττα από την ΠΣΖ. Η Λυών είναι δυνητικά πολύ ισχυρή ομάδα, που αποδείχθηκε επίσης στον πρώτο γύρο του Champions League, όταν η Ολιμπίκ νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι 2:1. Η Νιμ πρόκειται να υπερασπιστεί την ισοπαλία και να παίξει με δεύτερο αριθμό, αλλά υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες ότι οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να πιάσουν τουλάχιστον ένα βαθμό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *