The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Νιμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

lyon

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Λυών. Στάδιο “Park Olympic Lyon”

Ο τέταρτος γύρος της Λιγκ 1 Γαλλίας ξεκινά με τον αγώνα στη Λυών, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενεί τη Νιμ.

Λυών

Νίκη 4:1 επί της Ντιζόν, λευκή ισοπαλία με την Μπορντό και ήττα 1:2 από τη Μονπελιέ – αυτή ήταν η αρχή της σεζόν για τη Λυών, η οποία έπαιξε στους ημιτελικούς του Champions League πριν από ένα μήνα. Λόγω αυτής της περίστασης τα «παιδιά» είχαν πολύ λίγη ανάπαυση και τώρα έρχονται σε νέες δοκιμές όχι στην καλύτερη κατάσταση.

Νιμ

Ενώ ο Νιμ είχε πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας, κατά το οποίο σημείωσε μία φορά ισοπαλία και έχασε τρεις φορές. Στο πρωτάθλημα οι Κροκόδειλοι είναι δέκατοί τρίτοι με τρεις βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 7:6. Πρώτα, νίκησαν την Μπρεστ 4:0, μετά ηττήθηκαν από τη Ναντ (1:2) και τη Ρεν (2:4).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Λυών έχει όλες τις πιθανότητες να επικρατήσει έναντι της μεσαίας ομάδας με πολύ αδύναμο αμυντικό παιχνίδι. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά και να προσπαθήσει η Νιμ, δεν θα μπορέσει να αρπάξει έστω ισοπαλία στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λυών με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *