The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Ναντ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 28 Απριλίου

Lyon-Nantes-28.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 6:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στις 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 35ου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας μεταξύ Λυών και Ναντ. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, είναι πίσω από τη Μονακό μόνο μία μονάδα. Την ίδια στιγμή η Μαρσέιγ έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τη Λυών. Η Ναντ κατέχει την ένατη θέση και δεν έχει πλέον ιδιαίτερες επιθυμίες.

Λυών

Η ενδεκάδα του Bruno Zhenezio συνέχισε το νικηφόρο σερί της έως τις 6 νίκες. Στον προηγούμενο γύρο η Λυών νίκησε εκτός έδρας τη Ντιζόν 5:2. Μετά το πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 1:1. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με σιγουριά πιέσανε τη Ντιζόν και έφτασαν το προβάδισμά τους στα 3 γκολ.

Δώστε προσοχή στην αποτελεσματικότητα της Λυών στα εντός έδρας παιχνίδια. Στους προηγούμενους 10 αγώνες στην έδρα τους η ομάδα ποτέ δεν χτύπησε το σύνολο πάνω από 3,5. Αποτελεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι στις εναρκτήριες πέντε συναντήσεις εντός έδρας η Λυών τέσσερις φορές χτύπησε το σύνολο πάνω από 3,5. Μετά από αυτό η απόδοση της ομάδας μειώθηκε. Συνολικά, το 60% συναντήσεων η Λυών έπαιξε στο σύνολο κάτω από 3,5.

Αυτή τη στιγμή η Λυών συμμετέχει μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League, ο σύλλογος έχει ευκαιρία να προετοιμαστεί πλήρως για κάθε γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας. Η ομάδα έχει μόνο ένα τραυματισμένο παίκτη, τραυματισμό στον ώμο απόκτησε ο βασικός σκόρερ Mariano Diaz. Δεν έλαβε μέρος στην αναμέτρηση με τη Ντιζόν, ενώ πιο πριν σκόραρε δύο γκολ. Αν ο Diaz δεν μπορέσει να παίξει με την Ναντ, θα είναι αρκετά απτή απώλεια για τους γηπεδούχους. Στο λογαριασμό του παίκτη από τη Δομινικανή υπάρχουν 18 γκολ τη φετινή σεζόν.

Ναντ

Ο σύλλογος υπό τη διεύθυνση του Ιταλού τεχνικού Claudio Ranieri τον τελευταίο καιρό εναλλάσσει τις ισοπαλίες με τις ήττες. Η πιο οδυνηρή ήταν η ήττα εντός έδρας από τη Σάιν Ετιέν με σκορ 0:3. Στα 11 τελευταία παιχνίδια η Ναντ σημείωσε μόνο μία νίκη επί της Τρουά με σκορ 1:0.

Ας αναλύσουμε την απόδοση της Ναντ εκτός έδρας. Στα προηγούμενα 10 ματς ο σύλλογος μόνο μία φορά πέρασε το σύνολο πάνω από 3,5. Συνολικά, η Ναντ έπαιξε το 88% των συναντήσεων εκτός έδρας στο σύνολο κάτω από 3,5.

Τις βασικές ελπίδες στην επίθεση η Ναντ τις έχει στον Αργεντινό Emiliano Sala. Στο λογαριασμό του υπάρχουν 12 γκολ. Ωστόσο, στα πέντε τελευταία παιχνίδια δεν κατάφερε να χτυπήσει την εστία των αντιπάλων. Υποχρεώσεις του goleader εκτελούσε ο επιθετικός μέσος Tomasson. Σκόραρε στην εστία των αντιπάλων τρεις φορές στους προηγούμενους τρεις αγώνες.

Πρόβλεψη του αγώνα

Δεδομένων των γενικών στατιστικών των επιδόσεων των ομάδων στους τελευταίους αγώνες, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Λυών θα κερδίσει εδώ, αλλά όχι με μεγάλο σκορ. Επομένως, συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο κάτω από 3,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *