The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Ναντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Лион-Нант-17.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Groupama Stadium

Στον εναρκτήριο αγώνα της εικοστής όγδοης αγωνιστικής της Ligue 1, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τη συνάντηση της Λυών με τη Ναντ.

Λυών

Δέκατη θέση, 40 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 42:31 – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η πάντα φιλόδοξη Λυών κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών αγώνων. Πριν από λίγο καιρό, «τα Παιδιά» πανηγύρισαν νίκες επί των Λανς (2:1) και Ανζέ (3:1), σημείωσαν ισοπαλίες 0:0 με τη Λοριάν και 3:3 με τη Λιλ, καθώς ηττήθηκαν από την ΑΖ Οσέρ 1:2.

Ναντ

Πριν από ένα μήνα, η Ναντ κέρδισε μια ελάχιστη νίκη με σκορ 1:0 επί της Λοριάν, μετά την οποία αστόχησε σε αναμετρήσεις με Λενς (1:3), Ρεν (0:1), ΠΣΖ (2:4) και Νις (2:2). Ως αποτέλεσμα, τα «καναρίνια» έπεσαν οδυνηρά στη δέκατη τέταρτη θέση, έχουν 29 βαθμούς, συμπληρωμένους με τη διαφορά τερμάτων 29:36.

Πρόβλεψη

Το προφανές φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο των οποίων είναι αρκετά υψηλότερο. Συμφωνώ με την άποψη των φορέων στοιχημάτων και δίνω τρεις βαθμούς στη Λυών, δεδομένης της τρέχουσας πτώσης στο παιχνίδι του αντιπάλου της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *