The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Бавария-Айнтрахт-23.05b

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Ήδη στις 19 Αυγούστου θα γνωρίζουμε το ζευγάρι των φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ αυτής της μεγάλης σεζόν. Η Λυών και η Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστούν στο δεύτερο ημιτελικό.

Είναι τα λιοντάρια ικανά για ένα άλλο κατόρθωμα;

Σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ η Λυών έχει ήδη πηδήξει πάνω απ’ το κεφάλι της, επειδή η ομάδα αρχικά με δυσκολία προκρίθηκε από τον όμιλο. Μετά υπήρχε αρκετά άτυχη κλήρωση με τη Γιουβέντους. Τα «λιοντάρια» κέρδισαν πολύ εύκολα τους παίκτες του Τορίνο εντός έδρας 1:0, και έχασαν έπειτα 1:2 εκτός έδρας και προχώρησαν. Στη μάχη με τη Μανσίτι οι Γάλλοι θεωρούνταν τα προφανή αουτσάιντερ. Η Λυών απάντησε σε όλους τους κριτικούς νικώντας τους «πολίτες» με σκορ 3:1. Και αυτή είναι μόνο η έβδομη γαλλική ομάδα που έμεινε χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα στο διακεκομμένο πρωτάθλημα Γαλλίας. Τα «λιοντάρια» μπορούν να παίξουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες μόνο αν κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση μοιάζει με ένα απίστευτο επίτευγμα.

Φανταστική Μπάγερν Μονάχου

Πολλοί περίμεναν να δουν την Μπάγερν Μονάχου σε αυτό το στάδιο, η ομάδα έκανε ένα χρυσό διπλό στην εγχώρια αρένα, δεν είχε προβλήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η νίκη στους 16 εναντίον της Τσέλσι με συνολικό σκορ 7:1 μετά τα αποτελέσματα δύο αγώνων θεωρήθηκε δεδομένη, αφού οι Λονδρέζοι ήταν αντικειμενικά πιο αδύναμοι. Οι παίκτες του Hansi Flick ήταν επίσης φαβορί στη μάχη εναντίον της Μπαρτσελόνα στους προημιτελικούς, μόνο το πρόβλημα είναι ότι η αληθινή μάχη δεν συνέβη. Οι Βαυαροί ταπείνωσαν τον αντίπαλό τους με σκορ 8:2, αυτό μπορεί να συγκριθεί περίπου με τον αγώνα Βραζιλία – Γερμανία και τη νίκη των Γερμανών 7:1. Ο Μέσι και η παρέα ου εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, κερδίζοντας δύο ημίχρονα με 4:1. Τώρα η Μπάγερν Μονάχου είναι το κύριο φαβορί του τουρνουά.

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν σε τέσσερις σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ, συχνότερα κέρδιζαν οι Βαυαροί. Η τελευταία αναμέτρηση, η πιο σημαντική, πραγματοποιήθηκε επίσης στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010, τότε η Μπάγερν πέρασε με σιγουριά στο σύνολο των δύο αγώνων, κερδίζοντας με σκορ 4:0 και στον τελικό έχασε από την Ίντερ 0:2.

Πρόβλεψη

Τίποτα δεν αλλάζει για τις ομάδες σε αυτόν τον αγώνα, η Μπάγερν είναι και πάλι φαβορί, όπως και σε προηγούμενες συναντήσεις, ενώ στη Λυών δεν πιστεύουν και πάλι. Οι αποδόσεις για τον αγώνα μοιάζουν με υποτίμηση του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος απέκλεισε τις κορυφαίες ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι. Η Μπάγερν θα επικεντρωθεί στην επίθεση, ενώ τα «λιοντάρια» έχουν ήδη καταστήσει σαφές ότι δεν θα κλειστούν στην μικρή περιοχή τους. Σας προτείνουμε να πάρετε εδώ το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *