The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-Manchester City-27.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 5 ημέρα αγωνιστικής από 6

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018, 10:00μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Λυών Ολιμπίκ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του 5ου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, κάτι που είναι εντελώς λογικό, λαμβάνοντας υπόψη το δυναμικό των συνθέσεων των μελλοντικών αντιπάλων, καθώς επίσης και το γεγονός ότι η Λυών νίκησε τους «πολίτες» στο Etihad στον πρώτο γύρο και τώρα η Σίτι θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να πάρει εκδίκηση.

Καλή φόρμα

Πριν από το διεθνές διάλειμμα η Λυών έχασε από την Γκινγκάμπ 4:2 εκτός έδρας και μετά το διάλειμμα η ομάδα της Λυών κέρδισε εντός έδρας 1:0 στο ντέρμπι του Rhone τη Σαιντ Ετιέν. Για κάποιο διάστημα η Λυών ανέβηκε στην κατάταξη της Λιγκ 1 στη δεύτερη θέση, αλλά η Λιλ και η Μονπελιέ έχουν από έναν αγώνα σε αποθεματικό, οι δύο αυτές ομάδες μπορούν να πετάξουν τα παιδιά του Genezio από τη θέση.

Σούπερ φόρμα

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε εκπληκτική φόρμα, η ομάδα του Γκουαρντιόλα στις πέντε τελευταίες συναντήσεις μόνο κέρδιζε, λιγότερα από δύο γκολ οι “πολίτες” δεν σημείωναν, και στον αγώνα ενάντια στη Γουέστ Χαμ, που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, η MΣ κέρδισε συντριπτική νίκη 4:0. Η Σίτι συνεχίζει να ηγείται στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας χάντικαπ δύο βαθμών μπροστά από τη Λίβερπουλ, η Τσέλσι δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ζευγάρι ηγετών, αφού έχει χάσει από την Τότεναμ στο ντέρμπι.

Πρόβλεψη

Η Λυών είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά για δεύτερη φορά δεν θα καταφέρεί να κερδίσει βαθμούς στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκουαρντιόλα πιθανότατα εργάστηκε πάνω στα σφάλματα και τα παιδιά του την επόμενη Τρίτη θα νικήσουν σίγουρα και θα πάρουν πλήρες ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *