The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Λιλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Лион-Сент-Этьен-21.01

Κύπελλο Γαλλίας – Γύρος των 16
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 7:15 μ.μ.
Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ
Στη Γαλλία, στη Ligue 1 κυριαρχεί για άλλη μια φορά αδιαμφισβήτητα η ΠΣΖ. Έτσι, όλοι οι άλλοι σύλλογοι, χωρίς φιλοδοξίες, μπορούν μόνο να υπολογίζουν στο εθνικό κύπελλο. Αλλά ήδη στο επίπεδο των 16, είτε η Λυών είτε η Λιλ θα τελειώσουν τον αγώνα. Ποιος από αυτούς τους συλλόγους θα προσχωρήσει; Οι ειδικοί της ιστοσελίδας έγραψαν την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 8 Φεβρουαρίου 2023.
Η Λυών απλώς προσπαθεί να αποκτήσει δυναμική
Οι «υφαντές», φυσικά, απλά δεν μπορούν παρά να είναι φιλόδοξοι. Πιο πρόσφατα, ο σύλλογος ήταν ηγέτης του γαλλικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας μια σειρά από «χρυσά» μετάλλια. Αλλά σταδιακά όλοι συνήθισαν να περιορίζουν το επίπεδο της φιλοδοξίας στην επιθυμία να παίξουν στο Champions League. Πίστευαν ότι ο Peter Bos θα επέστρεφε εκεί, ακόμη και μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα της περασμένης σεζόν, ο τεχνικός δεν απολύθηκε. Παρόλα αυτά, η παραίτηση έγινε το φθινόπωρο, μετά από νέο παρατεταμένο «λάκκο». Ο Λοράν Μπλαν κλήθηκε να σώσει την κατάσταση. Αλλά και μαζί του υπήρχαν αρκετές αποτυχίες, ακόμα και το χειμώνα. Ωστόσο, στον τελευταίο γύρο μπόρεσε να νικήσει εκτός έδρας την Τρουά και με πειστικό σκορ 3-1.
Η Λιλ ελπίζει ότι ο Πάουλο Φονσέκα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες
Οι «Μεγάλοι Δανοί» κατάφεραν να δημιουργήσουν αίσθηση την περασμένη σεζόν, όταν ξεπέρασαν την ίδια την ΠΣΖ στη διαμάχη για την 1η θέση. Στη συνέχεια όμως οι θέσεις αναμενόμενα χάθηκαν, επιπλέον, η ομάδα «βυθίστηκε» περισσότερο από το αναμενόμενο (αν και ταυτόχρονα κέρδισε το Σούπερ Καπ και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League). Εξ ου και η απόφαση το καλοκαίρι να καλέσουν έναν άλλο ήδη νέο τεχνικό, τον Πάουλο Φονσέκα. Αν και σημειώθηκε πρόοδος με τον Πορτογάλο στο πρωτάθλημα, δεν ήταν τόσο αισθητή όσο αναμενόταν. Ακόμη και ένα μάλλον απροσδόκητο 3-1 στο γήπεδο της Ρεν τους επιτρέπει να βρίσκονται μόνο στην 6η θέση. Αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό να πετύχουν στο κύπελλο, όπως, και για τη Λυών.
Προηγούμενοι αγώνες
Δεκάδες φορές η Λιλ κατάφερε τουλάχιστον να μην χάσει από τη Λυών. Όμως σε αυτό το πρωτάθλημα, στο 74ο λεπτό, ο Λακαζέτ πέτυχε το μοναδικό γκολ και έφερε τη νίκη στους «υφαντές».
Πρόβλεψη
Οι «υφαντές» είναι το φαβορί στα χαρτιά, καθώς παίζουν εντός έδρας τους. Αλλά και οι δύο σύλλογοι δεν λάμπουν – το στοίχημα στο «under 2,5» φαίνεται καλό (με απόδοση 1,94).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *