The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon's Dutch forward Memphis Depay (2ndR) is congratulated teammates after scoring during the French L1 football match between Olympique Lyonnais and FC Metz at the Groupama stadium in Decines-Charpieu near Lyon, central eastern France on October 26, 2019. (Photo by PHILIPPE DESMAZES / AFP)

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Στις 26 Φεβρουαρίου η Λυών και η Γιουβέντους θα παίξουν τον πρώτο αγώνα τους στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, δύο έμπειροι σύλλογοι ευρωπαϊκού επιπέδου θα πρέπει να οργανώσουν μια ενδιαφέρουσα μάχη. Προτείνουμε να διαβάσετε τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων μας για το θέμα αυτό.

Η Λυών δεν μοιάζει με ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ

Τα «λιοντάρια» παίζουν αυτή τη σεζόν με εναλλάξ επιτυχία, από τη μία πλευρά η ομάδα θα παίξει στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας και στα ημιτελικά του εθνικού κυπέλλου, αλλά στη Λιγκ 1 τα πράγματα είναι πολύ χάλια, μόνο η έβδομη θέση και 7 βαθμοί πίσω από την πρώτη τριάδα. Φυσικά, τα επιτεύγματα του συλλόγου περιλαμβάνουν την πρόκριση στους 16, αν και όμιλος με τη ΡΜ Λειψίας, τη Ζένιθ και την Μπενφίκα δεν είναι ιδιαίτερα τρομερή. Ο σύλλογος έχει πέντε τραυματισμένους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη της ομάδας Μέμφις Ντεπάι.

Η Γιούβε βιώνει ύφεση

Η ομάδα από το Τορίνο εξακολουθεί να οδηγεί στη Σέριε A, βρισκόμενη ένα βαθμό μπροστά από τη ρωμαϊκή Λάτσιο. Αυτή τη σεζόν η Γιουβέντους θα πρέπει να προσπαθήσει για να υπερασπιστεί τον τίτλο, σίγουρα δεν θα έχει τόσο πρωτόγνωρο και πρόωρο τίτλο πρωτάθλημα όπως πέρσυ. Το παιχνίδι της ομάδας προκαλεί αμηχανία, οι Τορίνιοι μπορούν να χάσουν από μια μεσαία ομάδα, καθώς και τα αουτσάιντερ κερδίζουν με μεγάλη δυσκολία. Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντo βελτιώνει τακτικά τις στατιστικές του με σκοραρισμένα γκολ. Ο σύλλογος κέρδισε τον όμιλό του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας προσπεράσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπέγερν Μονάχου και Λοκομοτίφ Μόσχας. Υπάρχουν απώλειες ανάμεσα στους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, οι Higuain, Khedira και Douglas Costa τραυματίστηκαν, οι παίκτες είναι σημαντικοί αλλά εντελώς αντικαταστάσιμοι.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν διασταυρωθεί μόνο δύο φορές, το 2014 η Γιουβέντους ήταν ισχυρότερη από τη Λυών στους προημιτελικούς του Europa League, τότε οι Τορίνιοι κέρδισαν και τους δύο αγώνες, εκτός έδρας 1-0 και εντός 2-1. Οι ομάδες έπαιξαν επίσης στον ίδιο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2016/17, η Γιούβε κέρδισε και πάλι 1-0 εκτός έδρας και έχασε 1-1 εντός.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στη βέλτιστη αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που περιπλέκει μόνο το στόχο της ακριβούς πρόβλεψης για τον αγώνα Λυών – Γιουβέντους. Και όμως, οι φιλοξενούμενοι εύλογα είναι από μικρό φαβορί, ο σύλλογος της παλιάς Signora είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη στη σύνθεση, άλλωστε ο αντίπαλος φαίνεται τώρα πολύ αδύναμος. Θα είναι ένας δύσκολος και όχι πολύ διασκεδαστικός αγώνας, αλλά σας συμβουλεύουμε να ρισκάρετε και να ποντάρετε στη σαφή νίκη της Γιουβέντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *