The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Ανζέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Angers SCO / AS Saint Etienne (38ème journée de Ligue 1)
Le joueur d'Angers Jeff Reine Adelaide

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ (Λυών)

Στις 16 Αυγούστου ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Λιγκ 1 Γαλλίας, προτείνουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Λυών εναντίον Ανζέ, οι ομάδες αυτές ξεκίνησαν με επιτυχία τη σεζόν.

Ισχυρή Λυών

Η Λυών ξεκίνησε εντυπωσιακά στην Λιγκ 1, νικώντας τη Μονακό με σκορ 3:0, τα «λιοντάρια» βοηθήθηκαν με την απομάκρυνση του αντιπάλου, την οποία ο Φαμπρέγκας κέρδισε στο πρώτο ημίχρονο κιόλας. Το κλαμπ έβγαλε καλά χρήματα αυτό το καλοκαίρι με την πώληση ποδοσφαιριστών, το κυριότερο είναι αυτό να μην επηρεάσει τα αποτελέσματα. Η Λυών θα παίξει στο Champions League αυτή τη σεζόν, καθώς τελείωσε τρίτη στη Γαλλία την περασμένη σεζόν. Είναι απίθανο ότι ο σύλλογος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για τον τίτλο, ο κύριος στόχος είναι να πάρει θέση στην πρώτη τριάδα.

Σκληρή Ανζέ

Για την Ανζέ μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ισχυρή γαλλική ομάδα μεσαίας κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν η ομάδα τελείωσε μόνο στην 13η θέση, αν και προς το τέλος του πρωταθλήματος ο σύλλογος σημείωσε σημαντική επιβράδυνση. Το καλοκαίρι ο σύλλογος νικούσε τους αντιπάλους πιο κάτω στην κατηγορία χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ στις ισχυρές ομάδες έδειχνε αξιοπρεπή αντίσταση. Η έναρξη του πρωταθλήματος για το σύλλογο ήταν επιτυχημένη, στον πρώτο γύρο εντός ε΄δρας νικήθηκε Μπορντό 3:1, όλα τα γκολ σκοράρανε στο πρώτο ημίχρονο κιόλας. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για την Ανζέ να σκέφτεται για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, αλλά μια θέση στις πρώτες δέκα της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι καλό αποτέλεσμα της σεζόν.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Την περασμένη σεζόν η Λυών κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο δύο φορές με σκορ 2:1, αλλά οι αγώνες αποδείχθηκαν αρκετά δύσκολοι. Δεν θα είναι περιττό να επισημάνουμε ότι στις τελευταίες πέντε προσωπικές συναντήσεις των ομάδων πάντα πέρναγε το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν».

Πρόβλεψη

Η Λυών είναι φαβορί και παίζει εντός έδρας, αλλά η απόδοση για τη νίκη των γηπεδούχων δεν είναι και τόσο ελκυστική. Επιπλέον, η Ανζέ είναι σκληρό καρύδι που είναι δύσκολο να σπάσει. Στον πρώτο γύρο και οι δύο ομάδες επέδειξαν εξαιρετικό παιχνίδι στην επίθεση, που μας έφερε ιδέα να ποντάρουμε στο «και οι δύο θα σκοράρουν». Η Λυών πρέπει σίγουρα να σκοράρει στην έδρα της, η ομάδα έχασε δύο βασικούς αμυντικούς το καλοκαίρι, οπότε σίγουρα θα υπάρξουν ρωγμές στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *